Címlap


Juncker úr, nem hagyjuk zsarolni magunkat! Morvai az EU pénzekről szóló brüsszeli vitában (Videóval)

E-mail Nyomtatás PDF

Morvai Krisztina volt az első magyar, aki reagált azt követően, hogy szerdán Juncker hivatalosan is bejelentette: a „jogállamisághoz" fogják kötni az EU kohéziós/felzárkóztatási pénzeit, nyilvánvalóan Magyarország és Lengyelország migrációellenes politikáját büntetve. Emlékeztetőül: e két ország ellen folyik a hírhedt 7. cikkely szerinti eljárás a "jogállamiság megsértése" miatt. Nincs gond - szerintük - a jogállamisággal például Spanyolországban, ahol százszámra verhette véresre a rendőrség a katalánokat, de Magyarországon sem jelentettek problémát a szemkilövetések az EU számára, hiszen akkor még "mertünk kicsik lenni", ahogy azt elvárták tőlünk... Krisztina Juncker urat s egyúttal az európai választópolgárokat szólította meg egyperces felszólalásában.

 

Legyen vége a magyargyűlöletnek! - Morvai az EP-ben (Videóval)

E-mail Nyomtatás PDF

Szinte nincs olyan napirendi pont az Európai Parlament ülésein, aminek kapcsán - képletesen - „bele ne rúgnának” Magyarországba és/vagy Lengyelországba. „Ön szerint melyik a nagyobb jogsértés? Közel 800 ember véresre verése a rendőrség által (Katalóniában) vagy a külföldről támogatott civil szervezetek szabályozása (Magyarországon)?”- kérdezte Morvai Krisztina Vera Jourova emberi jogokért felelős biztost, aki szokás szerint a magyarországi jogsértéseket tartotta kiemelendőnek beszédében. „A homofóbia, a transzfóbia, a xenofóbia mellett ideje lenne a „hungarofóbiát”, azaz a magyargyűlöletet is betiltani az EU-ban!” - emelte ki a képviselőnő. Az alapjogok helyzetéről szóló EP vita és jelentés megdöbbentő hiányossága volt - egyebek mellett -, hogy az európai polgárok sérelmére elkövetett terrorcselekményekről még csak szó sem esett, holott ezek meglehetősen mélyen és drámaian érintik a polgárok alapjogait. Morvai Krisztina feltett kérdésére Vera Jourova jogérvényesülésért felelős biztos nem válaszolt.


Újdonságként bevezetjük, hogy Morvai Krisztina oldalain olvashatóak - teljes egészükben - azok az európai parlamenti jelentések, amelyekről a bemutatott felszólalások szólnak. A minden normálisan gondolkodó európai polgár számára „sokkoló alapjogi jelentés” (amely elvileg a 2016-os évről szól, de szóbeli vitájában a ’17-es és ’18-as évet is érintették) itt olvasható magyar nyelven, elfogadott és végleges formájában.

 

Újabb „vita volt Magyarországról” Brüsszelben (Sajátos módon oktattak minket a szólásszabadságra) - Morvai közleménye videóval

E-mail Nyomtatás PDF

Ismét Magyarország gyalázása volt a porondon az Európai Parlamentben Brüsszelben, Judith Sargentini jelentése ürügyén.

A jelentéstervezet itt olvasható.

Nyilvánvaló, hogy addig nem fogják békén hagyni Magyarországot és Lengyelországot, amíg nem adjuk fel a tömeges migrációt elutasító politikánkat, és azt, hogy az Európai Egyesült Államok-terv helyett a nemzeti szuverenitás útját járjuk. Ezeket pedig nem kívánjuk megtenni, így más stratégiát kell választani. Mint Morvai Krisztina rámutatott a vita során: óriási szakadék van az európai polgárok többségének migrációellenes és a nemzetek függetlenségét támogató álláspontja és az Európai Parlament politikai összetétele között. A 2019-es európai parlamenti választásokra ennek a helyzetnek meg kell változnia. A kulcs az Európai Néppárt. Ez a pártfrakció elvben konzervatív, nemzeti pártok csoportja. Ugyanakkor azonban szinte mindenben pontosan azokat az elveket vallják, mint a szocialisták és a liberálisok. Felszólalásaikat, jelentéseiket, szavazataikat ugyanúgy a tömeges migráció pártolása és az Európai Egyesült Államok-terv jellemzi, mint a balliberális pártfrakciókét. Ez így tarthatatlan! Az Európai Néppárton belül kisebbségi véleményt és értékrendet képviselő Fidesznek, valamint a lengyel konzervatív politikusoknak és a visegrádi négyek migrációellenes erőinek 2019-re vagy belülről meg kell változtatniuk az Európai Néppártot vagy új frakciót kell létrehozniuk. El kell érni azt, hogy az újabb európai parlamenti ciklusban (2019-től 2024-ig) az európai polgárok többségének valódi akarata nyilvánuljon meg az Európai Unió politikájában. Ehhez vagy az EPP (az Európai Néppárt) radikális reformjára vagy új frakció alakítására van szükség. Így lehet elérni egyebek mellett azt is, hogy az európai polgárok többsége által legtöbbre becsült két országot, Magyarországot és Lengyelországot ne alázhassák tovább, a választóik akaratát teljes mértékben semmibe vevő európai „politikai elitek”. A mai, április 26-i vitán Morvai Krisztina felszólalását követően bemutatjuk hogyan „adott példát” a levezető elnök arról, hogy mit is értenek ők szólásszabadságon és véleménynyilvánítási szabadságon. A magyarok méltóságát és hazánk függetlenségét határozottan védő Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter felszólalását durván és megdöbbentő módon félbeszakító „rendreutasítás” jól demonstrálja, hogy a hazánkat fegyelmezni kívánó, és - egyebek mellett - a szólásszabadság és véleménynyilvánítási szabadság tiszteletben tartására felszólító Európai Unió mit is ért ezeken a szabadságjogokon. Világos: addig terjed számukra véleménynyilvánítási és szólásszabadság, amíg az ő migrációpárti, Európai Egyesült Államok-párti bizarr nézeteiket támogató álláspontokat hallanak.

 

Morvai a két Korea történelmi találkozójának megrendítő eleméről - saját emlékekkel (videóval)

E-mail Nyomtatás PDF

A világ békéjéért aggódók számára kiemelten fontos esemény lesz a két Korea csúcstalálkozója, április 27-én, pénteken.

Morvai Krisztina, aki az Európai Parlamentben a Koreai félszigettel fenntartott kapcsolatokért felelős interparlamentáris csoport tagja, felszólalt a témában, s egyebek mellett rámutatott az egykor a berlini fallal szétszakított Németország (s német nép) és a két "külön világban élő", de egy nemzethez tartozó koreai nép helyzete közötti hasonlóságokra.

 

Védjük meg Európát a Macron-i tervektől! (Morvai felszólalása)

E-mail Nyomtatás PDF

Mit szeretne Macron elnök és mit kíván - szemben vele - az európai emberek többsége? Össze kell fognunk, hogy megvédjük nemzeteink függetlenségét és kontinensünk biztonságát s hagyományait! Morvai Krisztina strasbourgi felszólalására furcsán reagált a német néppárti (EPP) levezető elnök, az Európai Parlament alelnöke, Rainer Wieland.


Kérjük, ossza meg a felszólalás angol nyelvű verzióját minél több külföldi ismerősével:

   

Magyarország az európai többséget képviseli migráció-ügyben - és mi is kérjük az európai polgárok támogatását! (Morvai Krisztina korrigálta Avramopoulos EU-biztost) - videóval

E-mail Nyomtatás PDF

Szinte mindenki tisztában van vele: óriási hazugság úgy beállítani Magyarországot, mintha a mi bevándorlási politikánk térne el az európai polgárok túlnyomó többsége által helyesnek gondolt szemlélettől. A helyzet fordított: mi képviseljük Európa többségét. A többség ugyanis nem szeretne migrációt. A „másik oldalon” az európai emberek hangját meghallani nem képes és nem hajlandó európai „politikai elit” áll. Mi magyarok kiállunk a valódi európai értékekért, kontinensünk országainak, nemzeteinek védelméért, de kérjük, hogy az európai polgárok is minden lehetséges módon álljanak ki Magyarországért! Morvai Krisztina felszólalása az Európai Parlament áprilisi plenáris ülésén, Strasbourgban - Avramopoulos európai biztoshoz szólva.

Az angol nyelvű felszólalást kérjük, hogy minél többen osszák meg külföldi barátaikkal, ismerőseikkel!

Angol nyelvű felszólalás.

 

Megszavazták Strasbourgban a hazánk destabilizálását segítő civil szervezetek támogatásáról szóló előterjesztést (Megmutatjuk, hogy szavaztak az európai parlamenti képviselők)

E-mail Nyomtatás PDF

Kedves Honlap-látogatóim!

Amint arra kedden felhívtam a figyelmet, az Európai Parlament elé olyan gyalázatos előterjesztés került, amelynek lényege: az Európai Unió anyagilag is támogatni fogja azokat a civil szervezeteket, amelyek gyakorlatilag hasonló tevékenységet végeznek, mint az emlékezetes ukrajnai Majdan téri felforgatás, amelynek az eredménye ismert. Jól látjuk, hogy – bár a migrációellenes és nemzeti szuverenitás-párti magyar nemzeti kormány 70%-os részvétel mellett 2/3-os győzelmet ért el - nem dőlhetünk hátra, és nem nyugodhatunk meg. Elkezdődött a tudatos, szervezett destabilizálás, tömegtüntetésekkel, az ellenzék azon bizarr összefogásának „élesítésével”, amelyet már a választásokon is megkezdtek (gyomorforgató módon együtt tüntet a Jobbiktól Gyurcsányékig az egész ellenzék...). Keddi közleményemet itt olvashatják.

Sajnálatos módon a mai szavazáson az Európai Parlament többsége elfogadta a politikai tevékenyéget végző civil szervezetek európai uniós anyagi támogatásáról szóló előterjesztést. A magát konzervatívnak és kereszténynek valló Európai Néppárt is igen-nel szavazott, de nagy örömömre a Fidesz delegáció jelenlévő tagjai nem-mel szavaztak, azaz elutasították ezt a gyalázatos előterjesztést. Mellettük nem-mel szavazott Anna Zaborska szlovák képviselőnő is.

A szavazás eredménye az alábbi, név szerinti szavazásra vonatkozó jegyzőkönyv 73-74. oldalán, itt látható.

Az elfogadott szöveg itt lesz elérhető.

A szavazás és maga a döntés jelzi: fontos feladatok várnak még ránk hazánk szabadságának, függetlenségének és stabilitásának védelmében. Arra kérem a magyar embereket, hogy írjanak tiltakozó leveleket a Néppárt tagjainak (értelemszerűen kivéve a Fidesz-KDNP delegációt és Zaborska asszonyt), és biztassák erre külföldi ismerőseiket is. Hálásan köszönöm, hogy sokan írtak leveleket felhívásomra az üggyel kapcsolatban.


Isten óvja és vezesse Magyarországot!
Szeretettel:
Morvai Krisztina

Bővebben...
 

BRÉKING: Hatályon kívül helyezték a felháborító Budaházy (Hunnia csoport)-ítéletet!

E-mail Nyomtatás PDF

Csak annyit hallottam: „valamennyi vádlott tekintetében hatályon kívül helyezi” és egy hatalmas örömujjongást. Kimondhatatlanul boldog vagyok, jogászi hivatásom egyik legfelemelőbb perce volt az, amit itt most Strasbourgban telefonvégen éltem meg. Kétfelé húz a szívem, hiszen a „nemzeti kisebbségekkel foglalkozó” munkacsoport vendége most Izsák Balázs, a Székely Nemzeti Tanács vezetője, elvben ezen a szintén fontos ülésen vagyok, de a munkatársaim segítségével bekapcsolódtam a Budaházy-perbe, amely a Fővárosi Ítélőtáblán folyik. Bár nagyon rosszak voltak a vételi viszonyok, a lényeget hallottam: a magyar jogtörténet egyik legfelháborítóbb, legdurvább jogsértésektől hemzsegő ítéletét a bíróság hatályon kívül helyezte.

Isten óvja és vezesse Magyarországot, Isten áldja Budaházy Györgyöt és a többi hazafit!


Szeretettel Strasbourgból
Morvai Krisztina

 

Minden magyar azonnal tiltakozzon! Morvai felhívása az EU/Soros-terv újabb elemével szemben (videóval)

E-mail Nyomtatás PDF

Most már tudjuk, miről beszélget zárt ajtók mögött a napokban Soros György az EU vezetőivel. Rendkívül veszélyes és aljas indítványt tárgyalt ma az Európai Parlament, amelynek lényege: az Európai Unió pénzzel fogja támogatni azokat a civil szervezeteket, amelyeknek nyilvánvaló célja Magyarország és Lengyelország destabilizálása, illetve a tömeges migráció segítése, előmozdítása. Az indítvány címe: „A demokráciát, a jogállamiságot és az alapvető értékeket az Európai Unióban előmozdító civil szervezetek támogatására irányuló Európai Értékek Eszköze”. Az európai uniós bikfanyelven ez azt jelenti: a Magyarország és Lengyelország jelenlegi kormányait támadó civilek illetve a tömeges migráció segítői kapnák ezeket a pénzeket. Felszólalásomban fejeztem ki felháborodottságomat, és kérdeztem rá az indítvány jövője szempontjából leglényegesebbre: a Fideszt is magában foglaló Európai Néppárt támogatja-e ezt a kezdeményezést. Úgy gondolom, hogy ezzel nekünk, magyaroknak is előmozdító szerepet kell vállalnunk. Ezért arra kérek mindenkit, párthovatartozásra tekintet nélkül, aki meg akarja akadályozni Magyarország destabilizálását és a tömeges migráció jelenségét, hogy haladéktalanul írjon a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőinek (Bocskor Andrea Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ; Deli Andor Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ; Deutsch Tamás Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ; Erdős Norbert Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ; Gál Kinga Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ; Gyürk András Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ; Hölvényi György Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ; Járóka Lívia Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ; Kósa Ádám Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ; Schöpflin György Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ; Szájer József Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ; Tőkés László Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ) és kérje annak előmozdítását, hogy az Európai Néppárt a gyalázatos javaslatra nem-mel szavazzon. Mivel a Néppárt sajnos köztudottan válaszút előtt áll avonatkozásban, hogy balliberális irányba fog-e elmenni, vagy pedig konzervatív, tömeges migráció-ellenes, a nemzeti függetlenséget támogató párt marad-e, ez a szavazás e vonatkozásban is döntő jelentőségű. Erre figyelemmel javaslom, hogy az Európai Néppárt elnökének, Manfred Webernek ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ) is írjanak sürgős üzenetet arra kérve, hogy a gyalázatos indítványt semmiképpen ne szavazza meg a Néppárt.


Köszönettel és szeretettel:
Morvai Krisztina EP képviselő


Utóirat: A kezdeményezés - teljesen szabályellenesen - egyelőre csak angolul áll rendelkezésre. Mellékelten itt olvasható.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
10. oldal / 106

Köszöntöm megújult honlapomon!


 


xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés