Az "asszonyverés" elől menekülő nők hatékonyabb európai védelméről, és az EP Női Jogi Bizottsága elnökének személyes drámájáról, meneküléséről

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

A nők elleni erőszak, ide értve a "feleségbántalmazást", Magyarországon még mindig tabutéma.

Az európai "távoltartó" rendelkezés vitája kapcsán erről a súlyos problémáról mondtam el néhány gondolatomat, és köszöntöttem Eva Britt-Svensson-t, az Európai Parlament Nőjogi Bizottságának elnökét, aki sorstársait bátorítva video üzenetben osztotta meg bántalmazásának és élete újrakezdésének történetét.


Megtekintés LightBoxban

Eva-Britt Svensson EP képviselő, a Nőjogi Bizottság elnökének, beszédemben említett videó üzenete sajàt bántalmazásának történetéről itt tekinthető meg.

 
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés