Címlap Írások


Írások

Kedves Magyar Gazdák! Kedves Magyar-szívű Háziasszonyok, Kedves „Magunkfajták”!

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Hálásan köszönöm a tejtermelő gazdáknak, hogy felhívásomra részletes és őszinte beszámolókat juttattak el nekem a magyar „tejesgazdák” keserves helyzetéről. Az Európai Parlament Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Bizottságának tagjaként lehetőséget kaptam a felszólalásra a Bizottságnak a tejtermelők helyzetével, valamint a 2010. évi költségvetéssel kapcsolatos ülésén. (Ehhez kértem segítséget, tapasztalatokat a gazdáktól.) Felszólalásomat – amely remélhetőleg hamarosan elérhető lesz az interneten - azzal kezdtem, hogy a magyar gazdák üzenetét szeretném tolmácsolni az Európai Uniónak. Elmondtam, hogy a felvásárlási árak mesterséges leszorítása miatt a gazdák sorra mennek tönkre, mert a tejért kapott összeg a bekerülési költségek fedezésétől is távol van. Rámutattam, hogy a nagy élelmiszerláncok durván visszaélve helyzetükkel - nyilvánvalóan összebeszélve – siralmasan alacsony árat kínálnak a termelőnek s igen igazságtalan hatalmas profitot érvényesítve magas árat a fogyasztónak. Kértem az EU segítségét e jelenséggel szembeni határozott, kemény fellépésben s abban, hogy a gazdáknak minél több lehetőségük legyen a közvetlen értékesítésre.

Bővebben...
 

Levél a Magyar Gazdáktól

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Morvai Krisztina Képviselő Asszony részére

Tisztelt Képviselő Asszony!

Nagy örömünket fejezzük ki, hogy Ön képviseli a MAGYAR GAZDÁT az Unióban. És, mivel a magyar gazdát már kis betűvel sem írják itthon, Öntől kell segítséget kérnünk a következő időszakra – képviseljen bennünket és segítsen megmaradni.

Most éppen az SPS-rendszer bevezetése kapcsán kérjük azonnali segítségét, mivel július l4-én az agrárminiszter sajtótájékoztatót tartott a bevezetés lehetőségéről annak ellenére, hogy alkotmánybíróság előtt van a törvény, mellyel végképp tönkre fogják tenni a magyar családi gazdálkodókat.Ez leegyszerűsítve azt jelenti, hogy a nagyüzemi, tőkés érdekeket kiszolgáló társaság meg kívánja szerezni a még állami tulajdonban lévő földvagyont és elvenni az életlehetőséget a földből élő, egyénileg gazdálkodó gazdatársadalomtól.

Bővebben...
 

Nyílt levél a Fidesz Európai Parlamenti Képviselőinek

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Tisztelt Fideszes Európai Parlamenti Képviselőtársaim!

Azért intézek Önökhöz nyílt levelet, mert szeretném, ha a magyar nyilvánosság és választóik előtt világossá és egyértelművé tennék: az Európai Parlamentben most kibontakozó, a magyar média által folyamatosan harsogott politikai megosztásban a szemkilövető szocialisták pártjára kívánnak-e állni, avagy a Jobbikéra, amely utóbbi a szemkilövetéseknek nem az elkövetőit, hanem az áldozatait képviseli, s emellett határozottan kiáll a magyarok emberi jogai, jelesül a diktatúrával szembeni ellenállás joga mellett. Mint azt Önök pontosan tudják, a nemzetközi nagytőkét képviselő erők azért fasisztázzák le a Jobbikot és a Magyar Gárdát, hogy tevékenységünket ellehetetlenítsék, a „magunkfajta” magyar kisgazdák, kisvállalkozók, munkavállalók ellenállását megtörjék, s a gyarmatosítást, földünk, nemzeti vagyonunk megszerzését akadálytalanul folytathassák. Ez az összefüggés a média aknamunkája ellenére minden gondolkodó ember számára világos. Most már azt is világossá kell tenni, hogy Önöknek ebben a megosztottságban merre húz a szívük és az értékrendjük. Kérem, hogy mielőbb tájékoztassák erről a közvéleményt, válaszlevelükben tegyék világossá, hogy melyik oldalon állnak, mert ez olyan harc, amelyben semlegesnek lenni nem lehet. Előre is köszönöm!

Bővebben...
 

Kedves Gazdák és Kedves "Vidék-Barát" Magyarok!

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Nagy örömmel értesítem Önöket, hogy teljes jogú tagja lettem az Európai Parlament Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési (Szak)Bizottságának. A munkát már a jövő heti (július 20-21.) ülésen megkezdem. Nagyon számítok a magyar gazdák segítségére, támogatására, arra, hogy tapasztalataikat és javaslataikat megosztják velem. Az első ülés egyik fő témája a TEJTERMELŐK helyzete lesz. Szeretnék felszólalni és közvetíteni az EU felé a magyar gazdák üzenetét, tapasztalataikat és követeléseiket. A Jobbik és a magam értékrendjének, választási programunknak megfelelően elsősorban a "kisgazdák" képviseletét vállalom és ígérem.

Munkámról szeretném folyamatosan tájékoztatni a magyar (kis)gazdákat honlapomon, a következő címen: www.morvaikrisztina.hu

Bővebben...
 

Morvai Krisztina nyílt levele Göncz Kingához

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Tisztelt Göncz Kinga Képviselőasszony!

Olvasom, hogy Ön felháborodott a jobbikos európai parlamenti képviselők által viselt ruházaton. Megértését kérve ezúton tájékoztatom, hogy öltözködéssel és szépségápolással kapcsolatban sem most, sem a jövőben nem Önre gondoltunk tanácsadóként. Annak eldöntését pedig bízzuk a választópolgárokra, hogy Szegedi Csanád öltözködése és megjelenése avagy az Ön öltözködése és megjelenése okoz-e több szégyent és kellemetlenséget Magyarországnak.

Budapest, 2009. június 20.

Üdvözlettel,
Morvai Krisztina

(fotó: mti)

 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>
19. oldal / 22

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés