Címlap Írások


Írások

Erős anyaország kell

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Morvai Krisztina szerint erős anyaországra van szükség, amely kiáll az elszakított területeken élő magyarokért. "Nincs egy erős állam, mely fellépne az emberek jogfosztottsága ellen. Ez azt eredményezi, hogy egy állam, mely az európai birodalomépítésben gondolkodik, és nem nemzetállamban, nem tud kiállni az elszakított területeken élő testvéreinkért, és nem is akar" - mondta a Jobbik államfőjelöltje Komáromban, a híd magyar oldalán tartott szabadtéri lakossági fórumon összegyűlt mintegy hetven ember előtt.

Bővebben...
 

Az MSZP haláltusáját vívja és elszámoltatástól retteg

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Sajtóközlemény:

Az MSZP – az egykori marxista párttitkárokból vadkapitalista népnyúzó milliárdosokká átalakultak pártja – végnapjait éli. Számukra az volt a „rendszerváltás”, hogy a munkások feje felől fillérekért leprivatizálták a gyárakat, lenyúlták a téeszeket, s összeépülve a nemzetközi nagytőkével nyomorba döntötték és kifosztották Magyarországot. Gondosan megszűntettek mindent, ami az előző rendszert sokaknak elviselhetővé tette – a munka biztonságát és a viszonylagos szociális biztonságot -, de meghagyták a hazudozást, a félelemben tartást és 2006-tól visszahozták a terrort.

Bővebben...
 

Sztálinista nosztalgia-show az RTL-en – Morvai Krisztina közleménye

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

A sztálinista koncepciós eljárások iránti nosztalgia programmal köszöntötte a kommunizmus áldozatainak tegnapi emléknapját az RTL Klub. A primitívségéről hírhedt kereskedelmi televízió úgy mutatta be a Budaházy György és más ellenzéki személyek ellen folyó büntetőeljárás szerintük „döntő bizonyítékát” (egy olyan hangfelvételt, amelynek hitelessége laikus számára is erősen megkérdőjelezhető), hogy eszükbe sem jutott meghallgatni a közel egy éve előzetes letartóztatásban lévő gyanúsítottakat, vagy védőiket. Nem tartottak szükségesnek meghívni olyan jogászt, jogvédőt vagy jogvédő szervezetet sem, amelyik kritikus a jogtiprásairól , az emberi jogok semmibevételéről, szemkilövésekről és több száz bizonyítottan koncepciós büntetőeljárásáról elhíresült jelenlegi hatalommal szemben.

Bővebben...
 

Guantanamo Magyarországon?

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

A hozzátartozóktól, és az ECHO Éjjeli Menedék műsorából értesültem arról, hogy a Budaházy György és a Hunnia csoport tagjai ellen folyó büntetőeljárás során nagyszámú és kirívó súlyú jogsértést követtek el a hatóságok. Meggyőződésem, hogy egy olyan eljárásban, amely ismert ellenzéki személyekkel szemben folyik, kiemelten kell figyelni a vonatkozó jogszabályok, így a büntetőeljárás „garanciális szabályai” és a fogvatartotti jogok maradéktalan betartására. Igen fontos az is, hogy az eljárás a nyilvánosság tájékoztatása és folyamatos kontrollja mellett folyjon. Ellenkező esetben félő, hogy az állam, a hatóságok a büntetőeljárást – ahogy az diktatúrákban szokványos – a politikai megfélemlítés és leszámolás eszközeként használják.

Bővebben...
 

Összeomlott a neoliberális rendszer

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

A Jobbik köztársasági elnök-jelöltje, a párt EP-képviselője, Morvai Krisztina Szegeden járt a radikálisok kampánynyitó estjén a Tisza szállóban. A SZEGEDma.hu-nak a vasárnapi gyűlés előtt adott interjút a politikus.

- Pártjuk Parlamentbe kerülése esetén milyen együttműködést tud elképzelni a Jobbik és egy új, jobboldali kormányzat között?

Kerülném azt a kifejezést, hogy jobboldali. Szerintem minden politikai erőnek meg kell mondania, hogy mi az, amiért ő síkra száll. Ma már a jobb- és baloldali jelző teljesen megtévesztő. Ön szerint baloldalinak nevezhető az a kormány, amely azzal kezdte a működését, hogy privatizálta az összes gyárat, üzemet? Nem áll ki a dolgozó emberekért, ők a legnagyobb vadkapitalisták, a neoliberalizmmus védőbástyái. Sokkal inkább a magukat jobboldali pártként meghatározó szervezetek állnak ki az emberközpontúság mellett, a versenyközpontúság mérséklésére törekedvén. Tehát én ezért sem értek egyet ezzel a megkülönböztetéssel. Ez a megosztásnak az eszköze.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>
12. oldal / 22

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés