Címlap Írások


Írások

Felhívás a Magyar Munkavállalóknak

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Kedves Magyar Munkavállaló!

Dr. Morvai Krisztina vagyok, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Európai Parlamenti képviselője és államfőjelöltje.

Azért írok Önnek levelet, mert a tévében, rádióban keveset – vagy csak hazugságokat – hallhat a Jobbikról, az új politikai erőről, amely nem vett részt Magyarország és a magyar gazdaság kiárusításában és tönkretételében, a magyar emberek elszegényítésében. Ez az az új erő, amely a Magyar Országgyűlésbe komoly erőkkel, erős frakcióval bejutva az idegen érdekek képviselete helyett végre a magyar érdekek, különösen a magyar munkavállalók, gazdák, kis és középvállalkozók képviseletét fogja megvalósítani. Erre akkor lesz lehetőségünk, ha Ön esélyt ad rá s ismerőseit is rábeszéli: éljenek választójogukkal és április 25-én vasárnap, a választás második fordulójában szavazzanak a Jobbikra, hogy a magyar munkavállalók jogfosztottsága megszűnjön s a bankárok és multik rémuralma helyett a tisztességes, értékteremtő munkát végző magyar emberek irányítsák az országot.

Bővebben...
 

Felhívás a Magyar Vállalkozóknak

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Kedves Magyar Vállalkozó!

Dr. Morvai Krisztina vagyok, A Jobbik Magyarországért Mozgalom Európai Parlamenti képviselője és államfőjelöltje.

Azért írok Önnek levelet, mert a tévében, rádióban keveset – vagy csak hazugságokat – hallhat a Jobbikról, az új politikai erőről, amely nem vett részt Magyarország és a magyar gazdaság kiárusításában és tönkretételében. Ez az az új erő, amely a Magyar Országgyűlésbe jutva az idegen érdekek képviselete helyett végre a magyar érdekek, különösen a magyar gazdák, kis és középvállalkozók és munkavállalók képviseletét fogja megvalósítani. Erre akkor lesz lehetőségünk, ha Ön esélyt ad rá s ismerőseit is rábeszéli: éljenek választójogukkal és április 25-én, a második fordulóban szavazzanak a Jobbikra, a külföldi és multicégek támogatása helyett a magyar vállalkozások „helyzetbe hozására”.

Bővebben...
 

Nyílt levél az Amerikai Egyesült Államok Budapesti Nagykövetének

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Tc.

Eleni Tsakopoulos Kounalakis asszony
az Amerikai Egyesült Államok
budapesti nagykövete részére

 

Tisztelt Nagykövet Asszony!

Olvastam az újságban, hogy Ön az országgyűlési választások alkalmával meglátogatta a Magyar Parlamentbe került négy párt közül azt a hármat (a FIDESZ-t, az LMP-t és az MSZP-t), amelyeket Ön „demokratikus” pártoknak tart. Eszerint az a véleménye, hogy a világszerte 110 millió ember haláláért felelős kommunizmus eszmeiségét és gyakorlatát megvalósító Magyar Szocialista Munkáspárt utódpártja, az MSZP demokratikus párt, míg a Jobbik Magyarországért Mozgalom - amelynek jómagam európai parlamenti képviselője vagyok - nem az. Ezzel Ön egyszerre sértette meg a kommunizmus áldozatait és azt a több, mint 850 ezer magyar embert, aki a Jobbikra szavazott.

Bővebben...
 

Kommentár nélkül: Széles Gábor átlépte saját árnyékát

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

- Említette, hogy a bal-liberális oldallal szemben kevés médium áll. Egyik ilyen - az én felfogásom szerint - a HírTV. Nincs a HírTV és az Echo között rivalizálás?

"Mi nem pazaroljuk az energiánkat a mi oldalunk kiritizálására - sem hivatalosan, sem alattomban. Most is csak azt mondhatom, a médiumok között az egészséges versenyszellemre van szükség. A nézőkért harcolnunk kell, de tisztességes eszközökkel, esetünkben korrekt híradással, színvonalas műsorokkal."

Széles Gábor

(Idézet, Fülöp Zsuzsanna riportkönyvéből. Kairosz kiadó 2008)
 

Nyílt levél Dr. Tarjányi Zoltán Professzor úrnak

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Nyílt levél Dr. Tarjányi Zoltán Professzor úrnak a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Hittudományi Kara Erkölcsteológia Tanszék vezetőjének

Tisztelt Professzor Úr!

Engedje meg, hogy bemutatkozzam, Morvai Krisztina vagyok, a Jobbik Magyarországért Mozgalom európai parlamenti képviselője és államfő-jelöltje.  Tanár úr talán emlékszik rám, hiszen néhány évvel ezelőtt az Ön intézményében, a Pázmány Katolikus Egyetem Hittudományi Karán szereztem katolikus hitoktatói diplomát, a négyéves levelező tagozatos képzésen.  Ezúton is hálásan köszönöm Önnek és professzor társainak azt a sok kiváló előadást és szép élményt, amit az egyetemi évek alatt nyújtottak nekem és évfolyamtársaimnak.  Noha három gyerekes édesanyaként és egyetemi docensként furcsa volt újra iskolapadban ülni és vizsgákon izgulni, soha egy percre sem bántam meg, hogy ebbe a „nagy fába vágtam a fejszémet”. Úgy érzem, hogy mind jogászi, mind politikusi munkám során komoly hasznát vettem a hitről, vallásról, kereszténységről a „Pázmány-teológián” tanult ismereteimnek.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>
11. oldal / 22

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés