Címlap Írások


Írások

Kedves Honlaplátogatóm!

A Tíz év az Európai Parlamentben című új könyvem házhozszállítással megrendelhető! Hosszas tervezgetés után a házhoz szállítással történő megrendelést végül a Kairosz kiadó segítségével a következőképpen oldjuk meg. Aki szeretne egy vagy több példányt rendelni a könyvből és dedikálásra nem tart igényt, kérem, tegye ezt meg a Kairosz kiadó weboldalán (www.kairosz.hu), webáruházuk segítségével (az Újdonságok menüpontra kattintva). A vásárlókosár frissítése funkcióra kattintás segíti az adatok bevitelét, kipróbáltam! Egy megrendelés kb. öt percet igényel ezen a korszerű és egyszerű módon, megrendeléséről a Kiadó gyors visszaigazolást küld email címére. Aki általam dedikált példányt vagy példányokat szeretne, kérem, hogy december 14-ig küldje el megrendelését az előbbiekkel megegyező módon a Kairosz kiadónak (www.kairosz.hu, Újdonságok menüpont) és ezen túlmenően email-ben tájékoztasson engem arról, hogy kinek a nevére, milyen alkalomból dedikáljam a kötetet vagy köteteket. Ez esetben kérem, hogy miután a Kairosz kiadónál a fentiek szerint leadta megrendelését, írjon email-t a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre az alábbi adatokkal:

Kérem, hogy a Kairosz kiadónál XY néven, ...postacímre, házhozszállítással megrendelt Tíz év az Európai Parlamentben könyvet a következő névre dedikálja Krisztina:... ...
Több könyv megrendelése esetén kérem, sorolja fel, hogy az egyes köteteket kinek a nevére, esetleg milyen alkalomra (pl.: Karácsony, névnap, születésnap) dedikáljam! Szíveskedjen feltüntetni a Kairosz kiadó visszaigazoló emailjében található rendelési számot!

A dedikálás megtörténte után a Kairosz kiadó az Ön részére házhoz szállíttatja a könyvet vagy könyveket, a honlapjukon (webáruházukban) feltüntetett (kedvezményes) áron és feltételekkel. Dedikált könyv megrendelésére 2018. november 10. és december 14. között van lehetőség. Előre is köszönöm érdeklődését és megrendelését, bízom benne, hogy a könyv érdekes olvasmány lesz Önnek illetve azoknak, akiket megajándékoz vele!

Szeretettel
Morvai Krisztina

A könyvesboltok, ahol a kötet kapható, a következőek:

KAIROSZ Kiadó
Budapest, Apály u. 2/B, 1134 Magyarország

Anima hálózat

Anima - Mammut I.
II. kerület, Lövőház utca 2-6.
Földszint 13-15.
Telefon: 06-70-370-8760

Anima - Széll Kálmán tér
II. kerület, Széll Kálmán tér,
Támfal épület 5. (A 61-es villamos megállójával szemben)
Telefon: 70-370-8759

Anima - Ferenciek Könyvesbolt
V. kerület, Kossuth Lajos u. 1. (bent az udvarban)
Telefon: 06-70-370-8768

Anima - Népszínház
VIII. kerület, Népszínház utca 17.
Telefon: 06-70-370-8795

Anima - Ecseri könyvpavilon
IX. kerület, Ecseri úti metróállomás (üzletsor, Spar-ral szemben)
Telefon: 06-70-370-8751

Anima - Savoya Park
XI. kerület, Hunyadi János utca 19.
Telefon: 06-70-370-8762

Anima - MOM Park
XII. kerület, Alkotás utca 53.
-1 szint a SPAR-ral szemben
Telefon: 06-70-370-8761

Libri Könyvesboltok

A Libri könyvesboltok hálózata is árulja a könyvet, de nyilván nem minden egyes boltjukban. Érdemes telefonon előzetesen tájékozódni. A linkre kattintva megkeresheti a lakcíméhez legközelebb eső Libri könyvesboltot, címmel és telefonszámmal együtt.

A Líra Bolthálózat üzleteiben:

A Líra könyvesbolt-hálózata is árulja a könyvet, de nyilván nem minden egyes boltjukban. Érdemes telefonon előzetesen tájékozódni. A linkre kattintva megkeresheti a lakcíméhez legközelebb eső Líra könyvesboltot, címmel és telefonszámmal együtt.

Püski Könyvesbolt
Győr,9021 Király u. 5.


Várhatóan 15-én csütörtöktől az alábbi könyvesboltokban is kapható:

Szkítia-Avantgard Könyvesbolt és Antikvárium
Szolnok,5000 Baross Gábor út 3.

Szent István Könyvesbolt
Kaposvár, 7400 Fő u. 72.

Gránátalma Könyv- és Kegytárgybolt
Pécs 7621 Irgalmasok u. 3.


 

Ezért döntött úgy Morvai Krisztina, hogy visszavonul az aktív politizálástól (videóval)

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

˝Alkalmatlan, rosszindulatú és nagyon rossz értékrendet képviselő emberekkel egy közegben lenni 10 éven át az kemény kihívás˝ - Morvai Krisztina a Mokkában mesélt arról, miért döntött úgy, hogy nem lesz uniós képviselő a következő ciklusban, valamint az is kiderült, miért gondolja azt, hogy a jövő évi EP választáson a bevándorlás pártiakat ˝büntetni˝ fogják majd a szavazók.

 

Hír Tv szereplés - könyvbemutató - könyvrendelés (videóval)

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Kedves Honlaplátogatóim!

Ismét hálásan köszönöm a sok segítő, támogató üzenetet munkámmal és a Tíz év az Európai Parlamentben című új könyvemmel kapcsolatban. Köszönöm a dedikált kötetek utánvétes házhozszállításával kapcsolatos tanácsaikat is. Meggyőztek azok a tanácsadók, akik a Magyar Postát javasolták, már csak „hazafias szempontok” alapján is. :) Megkötöttem a szerződést, november 10-e szombattól várjuk a megrendeléseket a www.morvaikrisztina.hu oldalon aznaptól látható adatokkal és e-mail címen. A Kairosz kiadóval és Kovács Zsolt újságíróval közös könyvünk ára 3200 Ft, az utánvétes házhozszállítás egységesen (a megrendelt könyvek számától függetlenül) 1590 Ft lesz. Ahogy már említettem, örömmel dedikálom a könyvet Barátaik, Rokonaik számára névre és alkalomra szólóan, például: Karácsonyra, Születésnapra. „Ismétlésként” a könyvbemutató helye és időpontja: Polgárok Háza (Budapest, VIII. kerület, Visi Imre u. 6, november 6. kedd 18 óra)

Más: hétfőn este a Hír Tv Magyarország élőben c. műsorában beszélgettem kedvenc riporteremmel: Földi-Kovács Andreával. A téma: Tíz év az Európai Parlamentben. Képviselői tapasztalataimról, élményeimről, nehézségeimről, és az új könyvről volt szó. Kérem, ha idejük engedi, nézzék meg a felvételt itt:

Előre is hálásan köszönöm a megosztásokat!

Szeretettel:
Krisztina

 

Kedves Honlaplátogatóim!

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Hálásan köszönöm azt a sok biztatást, amit új könyvem közelgő megjelenése kapcsán kaptam Önöktől! November hatodikán, kedden este hatkor szeretettel várom az érdeklődőket a kötet bemutatóján a Polgárok Házában (Bp VIII. Visi Imre u. 6). Ahogy már ígértem, lehetőség lesz a kötet névre és alkalomra szólóan (pl. Karácsony, születésnap, névnap) dedikált példányainak házhozszállítással, utánvéttel történő megrendelésére is, mégpedig november 10-től. Ennek részletei aznaptól a www.morvaikrisztina.hu oldalon lesznek olvashatóak, kérem tehát, hogy aki dedikált könyvet szeretne látogassa meg tizedikétől a honlapomat. Őszintén szólva meglepett az utánvétes csomagküldés meglehetősen magas ára, még keresem azt a céget, amelyiket úgy vehetnénk igénybe a házhozszállításhoz, hogy az ne legyen anyagilag nagyon megterhelő a jövendő olvasóknak. Tanácsukat kérem: ismernek-e olyan csomagküldő szolgálatot, amelyik megbízható és az árai kedvezőek? Köszönöm a segítséget, akár emailben is: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ! Most pedig folytatom a Tíz év az Európai Parlamentben könyv bemutatását, ezúttal néhány olyan kérdéssel, amelyeket Kovács Zsolt szerzőtársam a második fejezetben tett fel nekem a brüsszeli és strasbourgi éveimről, tapasztalataimról. (Megválaszoltam őket :) ) Előre is köszönöm az érdeklődést és a megosztásokat!

Szeretettel
Krisztina


Kovács Zsolt néhány kérdése Krisztinához a Tíz év az Európai Parlamentben könyv (Kairosz kiadó, 2018) második fejezetében:

– Hogy történt a megérkezés Brüsszelbe? Milyen volt a beilleszkedés kelet-európaiként, milyen volt megélni a fényes tekintetű Európai Uniót közvetlen közelről?

– Voltak, vannak olyan európai parlamenti képviselők, akik Krisztinát támogatásukról biztosították? Kiálltak mellette, megveregették a vállát, hogy csak így tovább, keményen?

– Ön, Balczó Zoltán és Szegedi Csanád voltak a kezdő hármas 2009-ben, de Balczó Zoltán aztán egy év után visszatért a budapesti országgyűlésbe, és érkezett a helyére Kovács Béla, akiről már beszéltünk. Milyen volt az együttműködés a három ember között? Volt-e bármifajta műhelymunka?

- Ha mélyebben megismeri, Brüsszel olyan benyomást tesz az emberre, hogy az Európai Unió egy működőképes struktúra?

– Tehát valóban van háttérhatalom? Brüsszelből nézve ez mindenképp érdekes kérdés...

– Juncker, Verhofstadt, Timmermans, Martin Schulz – aki még vár az érettségijére –, és még sorolhatnánk ezeket a neveket. Komolyan lehet venni egyáltalán az egész Európai Uniót? Nem egy rossz vicc ez, egy rossz álom, amelyben felébredt Magyarország?

- Miért van az, hogy a nyugat-európai ember megszavazza a mai napig Macront, Merkelt, életben tartja a svéd kormánykoalíciót, tudva róluk, hogy csak újabb és újabb migránsokat fogadnak be, így egyben Európa sírásói?

– Az is lehet, hogy az Európai Néppárt rövidesen akár magától kettészakadhat?

 

Vona Gábornak miért éppen önre volt szüksége? - kérdések a Tíz év az Európai Parlamentben könyvemből s meghívó a bemutatóra

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Kedves Honlaplátogatóim!

Szeretettel és izgalommal hívom és várom Önöket a Tíz év az Európai Parlamentben című új könyvem bemutatójára, november 6-án kedden 18 órára a Polgárok Házába (Bp VIII. Visi Imre u.6). A Kairosz kiadó a helyszínen árulja is a könyvet, s természetesen szívesen dedikálunk szerzőtársammal, Kovács Zsolt újságíróval, akivel a helyszínen "élőben" fogunk beszélgetni a közönség előtt. Többen jelezték, hogy mivel sajnos nem tudnak ott lenni, a későbbiekben szeretnének névre és alkalomra (főként Karácsonyra) szóló dedikálást maguknak és szeretteiknek. Ezt utánvétes házhozszállítással fogjuk tudni megoldani, igyekszem megszervezni. De ne szaladjunk ennyire előre! Ezekben a napokban azt szeretném, hogy ismerkedjenek meg kicsit a könyvvel, ezért minden nap részleteket fogok bemutatni. Először is íme beszélgető - és szerző - társam, Kovács Zsolt néhány kérdése hozzám az első fejezetben: (a válaszaim a könyvben, a kérdések után :) )

– Tíz éve ültünk így utoljára, amikor a Magunkfajták című könyv íródott. 2008-at írtunk. Amikor a beszélgetés közepére értünk, kérdésemre azt válaszolta, hogy történjen bármi, nem fog a politikában szerepet vállalni. Hogyan történt mégis az, hogy a könyv megjelenése után fél évvel már egy pártnak, a Jobbiknak a plakátjain szerepelt mint európai parlamenti képviselőjelölt?

-  Vona Gábornak valójában miért volt éppen önre szüksége? Az ön 2006 után szerzett népszerűségével kívánta a Jobbikot támogatni?

– A Jobbik 2009-es európai parlamenti választáson 15%-ot ért el. Mekkora szerepe volt ebben annak, hogy ön volt a listavezető?

– Nem lett volna hasznosabb várni még egy évet, és azt mondani Vona Gábornak, hogy elfogadja a felkérést, de ön országgyűlési képviselő akar lenni, mert a magyar törvényhozásban jobban lehet képviselni ezeket az érdekeket?

– Úgy tudom, nem sokkal a 2009-es EP-képviselővé válás után önnek szinte teljesen megszűnt a kapcsolata Vona Gáborral. Voltak jobbikos ismerőseim akkoriban, akiket megkérdeztem, mi van Krisztinával. Vona Gábor tartja vele a kapcsolatot? Szoros az együttműködés vele Brüsszelben? És mindig volt a válasz, hogy nem....

– „Orbán Viktor szégyellje magát, amiért hazaárulónak nevezte Kovács Bélát, és legközelebb gondolja meg, miket beszél” – ezt ön mondta. Hogy zajlott le a Kovács Béla ügy belülről, Brüsszelben?

– Nem hiányzott a magyar emberek közvetlen támogatása ott, Brüsszelben?

– 2006 után jött létre a Civil Jogász Bizottság, elkészítették a jelentésüket, ami egy nagyon fontos szög volt a Gyurcsány– Bajnai kormányok koporsójában. Majd ezt követően ez a csapat mégis széthullott, személyi konfliktusok is követték. Csalódott volt emiatt?

 Remélem sikerült felkelteni az érdeklődésüket és olvasómként üdvözölhetem majd Önöket. Addig is találkozzunk a Polgárok Házában, kedden hatkor!

Előre is köszönöm a megosztásokat, szeretettel

Krisztina

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
2. oldal / 22

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés