Címlap Írások


Írások

A 2006. szeptember 17. és a 2006. október 25. közötti rendőri brutalitás jogsértett áldozatainak jár a kártérítés

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

A Magyar Országgyűlés 33/2010. számú (VI. 11.) döntésével határozatot hozott a 2006. szeptember 17. napja valamint a 2006. október 25. között, az állami vezetői mulasztások, illetve az állam nevében elkövetett jogsértések áldozatait megillető kártérítésekről.

Ezt követően a Magyar Kormány határozatot fogadott el az állami vezetői mulasztások, valamint az állam nevében elkövetett jogsértések áldozatainak kártérítéséről. A határozat felkéri a belügyminisztert, hogy mérje fel a kárigényeket. A határozat kimondja, hogy a 2006. őszi törvénytelen rendőri fellépés kárvallottjai legkésőbb az október 23-i nemzeti ünnepig megkapják a nekik járó kártérítést.

Bővebben...
 

Felhívás Hangya összefogásra!

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Összefogásra hívjuk mindazon honfitársunkat és önszerveződő helyi csoportjaikat, akik megelégelték nemzetünk gazdasági és társadalmi kiszolgáltatottságát és ezért a saját kezükbe szeretnék venni sorsuk irányítását.

Bővebben...
 

A Jobbik EP delegációja tiltakozik a pénzpazarlás ellen

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Tényfeltáró munkacsoportot alakított tegnap a Jobbik Magyarországért Mozgalom európai parlamenti delegációja annak érdekében, hogy megfelelően tudják tájékoztatni az európai adófizetőket, hogy az EP két székelye közötti ingázás milyen plusz anyagi terhekkel jár. Mint ismeretes az Európai Parlament Brüsszelben és Strasbourgban is tart üléseket melyek során mind a képviselők, a személyzet, mind a teljes infrastruktúra "vándorcirkuszként" folyamatosan költözködik a két város között.

Felháborító, hogy a gazdasági világválság idejében sem hagy fel az EP ezen pénzpazarlással. 2007-es adatok szerint 203 millió eurót dobott ki az ablakon az EP az értelmetlen oda-vissza utazgatással és a strasbourgi székely épületének fenntartásával, ez több mint 58 milliárd forint évente. Ezek a költségek azóta sem lettek kevesebbek. A Jobbik EP delegációja folyamatos sajtótájékoztatókkal, közleményekkel, felszólalásokkal, performance - okkal fogja felhívni a közvélemény és a sajtó figyelmét a pazarlás tényére - olvasható Szegedi Csanádék közleményében.

2010. július 6-án Szegedi Csanád EP képviselő megtartotta első figyelemfelkeltő performance - át, amelynek keretében az EP strasbourgi épületének étkezőjében mutatott rá arra, hogy a súlyos pazarlás mellett az ingázás jelentős kényelmetlenséggel is jár.

Morvai Krisztina, Szegedi Csanád, Kovács Béla
a Jobbik EP képviselői

 

Az Európai Parlament falai megremegtek a magyar igazságtól!

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

A Trianoni Békediktátum 90. évfordulóján a Nemzeti Érzelmű Motorosok közel harmincfős motoros küldöttsége június 3-án átadta a magyarság számára igazságot követelő petíciót Brüsszelben az Európai Parlament (EP) épületénél négy EP képviselőnek, köztük Morvai Krisztinának. Az eseményen részt vett még az Emberi Jogok Közép-európai Bizottsága képviseletében annak elnöke, Pierre Gillet, és tanácsadója, Dr. B. Nagy Ottó.

A 2010. június 1-én szakadó esőben az Országház mellől indult el a Nemzeti Érzelmű Motorosok karavánja, hogy elvigye Brüsszelbe és Versailles-ba a magyar igazság üzenetét tartalmazó petíciót. A motorosokat a Jobbik Magyarországért Mozgalom parlamenti képviselői búcsúztatták, azzal az útravalóval, hogy a magyarságért folytatott küzdelemben meghalni lehet, de elfáradni nem. A bátor motorosok sikerrel teljesítették a küldetésük első állomását: 1300 km sok megpróbáltatással teli (néhány durrdefekt és némi motorszerelés) utazást követően nem sokkal 11 óra után érkeztek meg az Európai Parlament épületéhez Brüsszelbe. Erőt sugárzó módon sorakoztak fel az épülettel szemben a nemzeti lobogókkal és történelmi zászlókkal ékesített kétkerekűek, majd előkerültek a történelmi Magyarország 64 vármegyéjének gyönyörű lobogói is.

Bővebben...
 

Pintér haladéktalanul kérjen bocsánatot!

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Megdöbbenve olvastam a Fidesz-kormány frissen kinevezett belügyminiszterének első nyilatkozatát. Hihetetlen és kifejezetten félelmet keltő, hogy a rendőrség irányításáért mostantól felelős miniszter törvényesnek ítéli meg azt a több száz brutális rendőri bántalmazást, a gumilövedékkel fejmagasságban történő lövöldözéseket, szemkilövéseket, egyéb maradandó fogyatékosságot okozó testi sértéseket, amelyeket Budapest utcáin a Gergényi parancsnoksága alatt álló rendőrök követtek el 2006 őszén.

Ezúton tájékoztatom miniszter urat, s az őt kinevező miniszterelnök urat, hogy mára bírósági ítéletek sokasága, továbbá a rendőrség részéről - a károkozás jogellenességének elismerését jelentő - peren kívüli egyezségek, kártérítések sokasága bizonyítja, hogy a 2006. őszi rendőri vérengzés durván jogsértő volt, ideértve természetesen az önkényes előállítások, őrizetbe vételek százait is, amelyek elszenvedőivel szemben sorra születtek és születnek az eljárásokat megszüntető határozatok, illetve felmentő ítéletek.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
10. oldal / 22

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés