Címlap Írások


Írások

Felhívás aláírásgyűjtésre

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Kedves Barátaim!

Ígéretem szerint aláírásgyűjtést indítok a bírósági és ügyészségi rendszerváltásért. Csatlakozni elektronikusan lehet a Petíciók menüpontnál..

Kérem, hogy fontos követelésünkre és a csatlakozás lehetőségére hívják fel minél több ismerős, kolléga, családtag és barát figyelmét.

Ne felejtsük el a legfontosabb feladatunkat:

FELEMELJÜK A FEJÜNKET ÉS VISSZAVESSZÜK A HAZÁNKAT!

Hittel, reménnyel, szeretettel:
Morvai Krisztina
 

Kedves Magyar Méhészek!

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy Bizottságunk napirendjén olyan kérdéskör szerepel, amely befolyásolhatja a magyar méhészet és így a méhészek helyzetét, munkáját. Mint magyar képviselő, szeretném megismerni a leginkább érintettek és a legtöbb tapasztalattal rendelkezők, azaz a MÉHÉSZEK álláspontját, véleményét, s azt hitelesen közvetíteni a Parlament és a Bizottság számára. Ebben kérem szíves segítségüket, együttműködésüket.

Munkatársam, Varga Zsófia agrárközgazdász a mellékelt összefoglalót készítette a Bizottság legutóbbi ülésén a méhészettel összefüggésben elhangzottakról. Mint ebből kiderül, az Európai Parlament illetékes szakbizottsága átfogó kérdés feltevésére készül az Európai Bizottság felé. Szeretném, ha a kérdés (ek) megfogalmazásában megjelenne a magyar méhészek érdeke és érdeklődése is. A sürgető határidőre tekintettel kérem, hogy leveleiket (akár a magyar méhészek/méhészet helyzetének átfogó bemutatásáról, akár egy-egy részkérdésről, rész-problémáról) 2010. szeptember 22. napjáig küldjék el Zsófiának a következő email-címre: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Bővebben...
 

A 2006. szeptember 17. és a 2006. október 25. közötti rendőri brutalitás jogsértett áldozatainak jár a kártérítés

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

A Magyar Országgyűlés 33/2010. számú (VI. 11.) döntésével határozatot hozott a 2006. szeptember 17. napja valamint a 2006. október 25. között, az állami vezetői mulasztások, illetve az állam nevében elkövetett jogsértések áldozatait megillető kártérítésekről.

Ezt követően a Magyar Kormány határozatot fogadott el az állami vezetői mulasztások, valamint az állam nevében elkövetett jogsértések áldozatainak kártérítéséről. A határozat felkéri a belügyminisztert, hogy mérje fel a kárigényeket. A határozat kimondja, hogy a 2006. őszi törvénytelen rendőri fellépés kárvallottjai legkésőbb az október 23-i nemzeti ünnepig megkapják a nekik járó kártérítést.

Bővebben...
 

Felhívás Hangya összefogásra!

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Összefogásra hívjuk mindazon honfitársunkat és önszerveződő helyi csoportjaikat, akik megelégelték nemzetünk gazdasági és társadalmi kiszolgáltatottságát és ezért a saját kezükbe szeretnék venni sorsuk irányítását.

Bővebben...
 

A Jobbik EP delegációja tiltakozik a pénzpazarlás ellen

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Tényfeltáró munkacsoportot alakított tegnap a Jobbik Magyarországért Mozgalom európai parlamenti delegációja annak érdekében, hogy megfelelően tudják tájékoztatni az európai adófizetőket, hogy az EP két székelye közötti ingázás milyen plusz anyagi terhekkel jár. Mint ismeretes az Európai Parlament Brüsszelben és Strasbourgban is tart üléseket melyek során mind a képviselők, a személyzet, mind a teljes infrastruktúra "vándorcirkuszként" folyamatosan költözködik a két város között.

Felháborító, hogy a gazdasági világválság idejében sem hagy fel az EP ezen pénzpazarlással. 2007-es adatok szerint 203 millió eurót dobott ki az ablakon az EP az értelmetlen oda-vissza utazgatással és a strasbourgi székely épületének fenntartásával, ez több mint 58 milliárd forint évente. Ezek a költségek azóta sem lettek kevesebbek. A Jobbik EP delegációja folyamatos sajtótájékoztatókkal, közleményekkel, felszólalásokkal, performance - okkal fogja felhívni a közvélemény és a sajtó figyelmét a pazarlás tényére - olvasható Szegedi Csanádék közleményében.

2010. július 6-án Szegedi Csanád EP képviselő megtartotta első figyelemfelkeltő performance - át, amelynek keretében az EP strasbourgi épületének étkezőjében mutatott rá arra, hogy a súlyos pazarlás mellett az ingázás jelentős kényelmetlenséggel is jár.

Morvai Krisztina, Szegedi Csanád, Kovács Béla
a Jobbik EP képviselői

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
9. oldal / 22

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés