Címlap Írások


Írások

Hírlevél a gazdáknak

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Kedves Magyar Gazdák!

Az Európai Parlament Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési (AGRI) Bizottságának tagjaként mostantól - hírlevél formájában - rendszeresen szeretném tájékoztatni a magyar gazdákat a bizottságunk napirendjén szereplő témákról, kérdésekről, döntésekről. Legalább ilyen fontosnak tartom, hogy rendszeresen érdeklődhessek Önöktől a napirenden szereplő kérdésekkel kapcsolatos álláspontjukról, tapasztalataikról.

Úgy gondolom, hogy képviselőként - ahogy a kifejezés is sugallja - fő feladatom, hogy az AGRI Bizottságban és a plenáris parlamenti munkában is a magyar gazdák véleményét és kéréseit, követeléseit közvetítsem és képviseljem, különös tekintettel a családi gazdálkodókra, kisgazdákra, közepes üzemméretű gazdaságok gazdáira. Ehhez kérem segítségüket. Kérem szépen, hogy aki szívesen fogadna információt az EP-ben folyó munkáról (hírlevél), legyen kedves megírni e-mail címét hírlevél regisztrációs adatlapomon!

Bővebben...
 

Kedves Magyar Baromfitenyésztők és Tojástermelők!

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy Bizottságunk napirendjén olyan kérdéskör szerepel, amely befolyásolhatja a magyar baromfitenyésztők és tojástermelők helyzetét, munkáját. Mint magyar képviselő, szeretném megismerni a leginkább érintettek és a legtöbb tapasztalattal rendelkezők, azaz a BAROMFITENYÉSZTŐK ÉS TOJÁSTERMELŐK álláspontját, véleményét, s azt hitelesen közvetíteni a Parlament és a Bizottság számára. Ebben kérem szíves segítségüket, együttműködésüket.

Munkatársam, Varga Zsófia agrárközgazdász a mellékelt összefoglalót készítette a Bizottság legutóbbi ülésén a 2012-ben életbe lépő új jogszabály összefüggésben elhangzottakról. Mint ebből kiderül, az Európai Parlament illetékes szakbizottsága válaszokat szeretne kapni az átállással kapcsolatos sürgető problémákra az Európai Bizottságtól. Szeretném, ha a kérdés (ek) megfogalmazásában megjelenne a magyar baromfitenyésztők és tojástermelők érdeke és érdeklődése is. A sürgető határidőre tekintettel kérem, hogy leveleiket (akár a magyar baromfi- és tojáságazat helyzetének átfogó bemutatásáról, akár egy-egy részkérdésről, rész-problémáról) 2010. október 3. napjáig küldjék el Zsófiának a következő email-címre: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Bővebben...
 

A 2006-os parlamenti albizottság bojkottja miatt Gyurcsány börtönbe kerülhet Gaudi-Nagy törvényjavaslata alapján, ehhez azonban a Fidesz-KDNP támogatása is kell

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Az LMP szerint Gyurcsány Ferenc nem tartotta be az alkotmányos normákat; a Jobbik börtönnel sújtaná a parlamenti bizottságok előtt meg nem jelenőket Gyurcsány Ferenc szánalmasan magyarázkodik - mondta pénteki sajtótájékoztatóján Gulyás Gergely, a jogsértéseket vizsgáló albizottság fideszes elnöke, miután a volt miniszterelnök levélben utasította el a megjelenést a testület előtt.

Gulyás Gergely leszögezte: az alaptörvény és a Gyurcsány Ferenc által hivatkozott alkotmánybírósági határozat is "teljesen egyértelmű": a parlamenti bizottságok előtti megjelenés alkotmányos kötelezettség. Gyurcsány "nem először állít valótlant" - mondta, hozzátéve, hogy ősszel törvényjavaslatot nyújtanak be a távolmaradás szankcionálására.

Read MoreRévész Máriusz fideszes képviselő azt emelte ki, hogy nem meglepő Gyurcsány távolmaradása, így kisebb presztízsveszteséggel "úszta meg", mint ha válaszolnia kellett volna például arra: politikai döntés volt-e a 2006 szeptemberi Kossuth téri demonstráció választási gyűléssé minősítése.

Bővebben...
 

Felhívás aláírásgyűjtésre

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Kedves Barátaim!

Ígéretem szerint aláírásgyűjtést indítok a bírósági és ügyészségi rendszerváltásért. Csatlakozni elektronikusan lehet a Petíciók menüpontnál..

Kérem, hogy fontos követelésünkre és a csatlakozás lehetőségére hívják fel minél több ismerős, kolléga, családtag és barát figyelmét.

Ne felejtsük el a legfontosabb feladatunkat:

FELEMELJÜK A FEJÜNKET ÉS VISSZAVESSZÜK A HAZÁNKAT!

Hittel, reménnyel, szeretettel:
Morvai Krisztina
 

Kedves Magyar Méhészek!

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy Bizottságunk napirendjén olyan kérdéskör szerepel, amely befolyásolhatja a magyar méhészet és így a méhészek helyzetét, munkáját. Mint magyar képviselő, szeretném megismerni a leginkább érintettek és a legtöbb tapasztalattal rendelkezők, azaz a MÉHÉSZEK álláspontját, véleményét, s azt hitelesen közvetíteni a Parlament és a Bizottság számára. Ebben kérem szíves segítségüket, együttműködésüket.

Munkatársam, Varga Zsófia agrárközgazdász a mellékelt összefoglalót készítette a Bizottság legutóbbi ülésén a méhészettel összefüggésben elhangzottakról. Mint ebből kiderül, az Európai Parlament illetékes szakbizottsága átfogó kérdés feltevésére készül az Európai Bizottság felé. Szeretném, ha a kérdés (ek) megfogalmazásában megjelenne a magyar méhészek érdeke és érdeklődése is. A sürgető határidőre tekintettel kérem, hogy leveleiket (akár a magyar méhészek/méhészet helyzetének átfogó bemutatásáról, akár egy-egy részkérdésről, rész-problémáról) 2010. szeptember 22. napjáig küldjék el Zsófiának a következő email-címre: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
9. oldal / 22

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés