Címlap Írások


Írások

Az igazságot fogom szolgálni

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Kedves Magunkfajták!

Nagyon boldog vagyok, mert elkezdődött az országjárásunk Vona Gáborral. Tegnap Szegeden volt az első „eszmecsere a nemzeti ellenállásról”. Dr. Tóth Csaba a szekszárdi ellenállás vezetője meglepetésként meghívta a kárpátaljai Credo együttest, akik az előadások előtt és után megrázóan gyönyörű zenéjükkel megkönnyeztették a közönséget s persze engem is. A Credo-t tavaly ismertük meg, amikor barátunk, Reiner Péter elvitte a Civil Jogász Bizottságot és támogatóink egy csoportját az elszakított területekre. (Gondolom, hogy a kedves Olvasók ismerik Reiner Pétert, aki bátor kiállásával legendává vált Magyarországon, mert bebizonyította, hogy zsidó származással is lehet valaki „Magunkfajta”, ha a szíve a helyén van, s ha szereti a hazáját.) Meghatódtam, mert Reiner Péter is eljött Szegedre, nagy öröm volt meglátni őt a közönségben.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 21 22 Következő > Utolsó >>
22. oldal / 22

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés