Címlap Nemzeti önrendelkezés


Nemzeti önrendelkezés, elszakított területek, harc az Európai Egyesült Államok terv ellen, Szent Korona alapú értékrend

'50-es évekbeli módszereket, koncepciós pereket, ÁVH-s terrort követel a brüsszeli-washingtoni birodalom a magyar kormánytól, mely úgy tűnik, igazodik (videóval)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Az M1 Ma reggel c. műsorában és a Kossuth rádióban faggattak erről a szolgalelkű újságírók. A szabadságszerető magyar embereknek párthovatartozásra való tekintet nélkül kell szembefordulniuk a hihetetlen, bizarr történésekkel. Itt lényegesen többről van szó, mint arról, hogy a globális birodalom érdeke a Jobbik háttérbeszorítása, az MSZP második helyre tuszkolása az európai parlamenti választáson.

Az M1 Ma reggel c. műsorának felvétele itt látható:


A Kossuth rádió 180 perc c. adásának felvétele itt hallgatható meg:

 

Az Inforádió vendége voltam (videóval)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Színt kell vallani: pontosan kiknek az érdekeit akarják védeni a magyar képviselők az Európai Parlamentben, s emberközpontú vagy pénz és profitközpontú értékrend alapján kívánnak működni? Kérem, hallgassák meg az Inforádión kedden elhangzott beszélgetést, velem készült közel egyórás interjút. Azt hiszem, a riportert nem tudtam meggyőzni arról, hogy az EP képviselő nem azonos a technokrata gazdasági szakemberrel, s arról sem, hogy előbb a kívánatos értékrendet, s a döntések pontos társadalmi céljait kell tisztázni, s utána kell az azokat szolgáló szakmai megoldásokat megtalálni. "Kiváló gazdasági szakemberek" (vagyis a mélységesen igazságtalan, neoliberális gondolkodást valló, a nemzetközi nagytőke és a bankok érdekeit kiszolgáló technokraták) bőséggel vannak Magyarországon - látjuk is, hogy milyen eredménnyel járt az eddigi tevékenységük. Most már itt az ideje a 180 fokos fordulatnak: a pénz és profitközpontú helyett az ember és közösségközpontú értékrend érvényesítésének a társadalomban s a gazdaságban. A szakmai megoldások kidolgozása a nemzeti érzelmű, a magyar munkavállalók, kisvállalkozók, kisgazdák, devizahitelesek, nyugdíjasok érdekeit elsődlegesnek tekintő gazdasági és pénzügyi szakemberek kezében vannak.

 

Elegünk van a büntetésekből és megaláztatásokból (videóval)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Következetesen kiálltam a hazám mellett Brüsszelben, amikor az egész világ Magyarországot gyalázta. Sajátos, hogy a FIDESZ erre nem emlékszik. Íme, egy kis híradó, amelyben elmondom: elegünk volt a büntetésekből és megaláztatásokból, nekünk magyaroknak össze kell fognunk és vissza kell vennünk a hazánkat.  Vannak, akiknek az összefogás a legfontosabb nemzeti ügyekben is igen nehezükre esik…

 

A magyar sajtó szánalmasan mélyre süllyedt! – Morvai Krisztina közleménye (videóval)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Szeretném őszinte elismerésemet és tiszteletemet kifejezni azoknak a magyar szerkesztőségeknek és újságíróknak („sajtómunkásoknak”), akik szembeszállnak a rájuk nehezedő folyamatos nyomással, s ma Magyarországon még mindig képesek és hajlandóak rendeltetésszerű, a nyilvánosságot tájékoztató, elfogulatlan, tisztességes újságírást művelni. Tudom, hogy nap, mint nap kockáztatják a munkahelyüket és megélhetésüket, pusztán azért, mert ismerik és betartják hivatásuk alapvető szabályait, s ezzel hozzájárulnak ahhoz, hogy a demokráciának legalább morzsái megmaradjanak egy sokat szenvedett országban. Sajnos nagyon kevesen vannak.  Ez a közlemény nem nekik és nem róluk szól.

Bővebben...
 

Morvai Krisztina sajtóközleménye a munkavállalói jogokról (videóval)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Kedves Facebook-közösség!

Az EP kampány utolsó két hetében konkrét témákról szóló sajtótájékoztatókon mutatom be a Jobbik programját, illetve az előző öt évben végzett munkát. (Utóbbit felszólalások bemutatásával is). A témákat összeköti, hogy az emberi méltósággal, emberi jogokkal kapcsolatos mindegyik. A 2014. május 11-i, vasárnapi téma a munkavállalók jogai volt. Vajon hogyan lehetséges, hogy Magyarországon 60-80 ezer forintért, teljes munkajogi jogfosztottságban robotolnak munkavállalók az összeszerelő üzemekben vagy az áruházláncokban, miközben az EU elvben minden tagállamban védi a munkavállalói jogokat? S mit lehet ez ellen tenni magyar képviselőként, illetve magyar jogászként? Bár a sajtó ez idő szerint nem kedveli a kampánnyal kapcsolatos valódi témákat, kérem, hogy a nyilvánosságot a mellékelt anyag segítségével (is) szíveskedjenek tájékoztatni. A mostanában különösen is sokat hangoztatott "közös európai értékek" egyik legfontosabbika a demokrácia. Ennek fontos eleme, hogy a választópolgárok megkapják a megfontolt döntéshez szükséges mennyiségű és minőségű információt, s az erre hivatott politikai újságírás, hírszerkesztés nem süllyed le a bulvár színvonalára. A sajtótájékoztató teljes anyaga megtekinthető itt:

 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>
11. oldal / 38

facebook




xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés