Címlap Nemzeti önrendelkezés


Nemzeti önrendelkezés, elszakított területek, harc az Európai Egyesült Államok terv ellen, Szent Korona alapú értékrend

Tényleg nem lesz nyugdíjunk? Tényleg vége az állami egészségügynek? Morvai felszólalása (videóval)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark


A „strukturális reformokat” vitán felül kedvező, kívánatos folyamatnak állítja be az EU, de előbb talán tisztázni kellene a fogalmakat, és be kellene vonni a polgárokat az alapvető értékrendbeli vitákba-érvelt Morvai Krisztina az EP szeptemberi plenáris ülésén

 

A devizahiteles áldozatok kilakoltatásának azonnali beszüntetése következzen az Európai Bíróság fontos döntéséből! - videóval

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

(Morvai Krisztina sajtóközleménye)


A luxemburgi székhelyű Európai Bíróság igen fontos döntést hozott, amely meghatározó jelentőségű lesz a devizahiteles áldozatokkal kapcsolatos igazságtételben. Álláspontom szerint az európai bírósági határozat ismeretében haladéktalanul le kell állítani a bankok által becsapott emberekkel szembeni kilakoltatási és egyéb végrehajtási eljárásokat, hiszen az ítélet nyilvánvalóan kedvező számukra, s befolyással lesz a folyamatban lévő, sőt a már lezárt hazai (bírósági, végrehajtási) eljárásokra is. A minden bizonnyal sorsfordító döntésről - egyebek mellett - a Magyar Idők adott részletes tájékoztatást, megszólaltatva az Európai Bíróság magyar szakemberét. A cikk itt olvasható.

A devizahitelesek helyzetének mélyebb megértése érdekében újra közzétesszük az áldozatok és a szakemberek brüsszeli meghallgatásáról készült videófelvételt, két részben. Szintén újra közzéteszünk néhányat a témával kapcsolatos több tucatnyi európai parlamenti felszólalásom közül.

Több százezer érintett és sok szenvedést átélt honfitársammal együtt reménykedem abban, hogy a bátor és szakszerűen eljáró magyar bíró lépése nyomán született európai ítéletet követően véget ér az áldozatok sokéves szenvedése és győz az igazság!

Morvai Krisztina

Hazugság a "devizahitel" és a "forintosítás" - brüsszeli meghallgatás vágatlanul, I. rész

Hazugság a "devizahitel" és a "forintosítás" - brüsszeli meghallgatás vágatlanul, II. rész

A devizahitelesek drámája Ön szerint nem ütközik uniós jogba?- Morvai kérdése Andriukaitis biztoshoz

Bátor bírók kellenek a devizahiteleseknek! (Morvai felszólalása)

Önök politikus bűnözők, akik szervezett gazdasági bűnözői csoportokkal működnek együtt- Morvai

Az Európai Parlament mélyen megalázza a magyar devizahiteleseket

Devizahitelesek és szívtelen eurokraták

 

"Előbb-utóbb megunják, hazamennek" (videóval)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark


Tragikomikus, hogy Gyurcsány Ferencék szinte napra pontosan 12 évvel azután vonulnak az utcára, hogy 2006-ban ezrek követelték a lemondását. Erről Morvai Krisztina beszélt a tv2 Tények című műsorában. Az európai parlamenti képviselő emlékeztetett, a demonstrációk akkor brutális erőszakkal lettek szétverve, mint fogalmazott, Gyurcsány Ferenc utasítása alapján.

 

Gyurcsányék, mint Kossuth téri ellenállók...tragikomédia (Morvai Krisztina közleménye) - videóval

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark


Tragikomikusnak tartom, hogy Gyurcsány Ferencék "ellenállást hirdetnek" a Kossuth térre, pont 12 évvel azt követően, hogy ugyanezen a helyszínen illetve környékén a velük szemben ellenállók (vagy csak éppen arra járók) tömegeit verették véresre, majd egy hónappal később kardlappal, lovasrohammal, lőfegyverekkel támadtak politikai ellenfeleikre. Sose felejtsük el, milyen is volt az ő felfogásuk az emberi jogokról, a demokráciáról és a jogállamiságról. (Hol voltak akkor Sargentiniék, Verhofstadték?.....) Íme, egy kis emlékeztető, a 2006. szeptember 19-21- i illetve a 2006. október 23-i "demokrácia, jogállamiság és emberi jogi bemutató" sokszáz áldozata közül néhánytól. Sokadszorra - de tartok tőle, sokan még mindig nem ismerik a történteket. Nagy kár, hogy a felelősségrevonás elmaradt!

A 2006. szeptember 19-21. közötti Gyurcsányi brutalitások néhány áldozatának beszámolója:

A 2006. október 23-i budapesti Gyurcsányi terror néhány áldozatának beszámolója:

 

Szíveskedjenek válaszolni: mekkora kárt okozott Görögországnak a migráció? Morvai a „görög vitában" (videóval)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Az illetékes EU biztos hosszan sorolta, mekkora pénzekkel és milyen intézkedésekkel segítette az Unió a válságba jutott Görögországot, például a turizmust, a szolgáltató szektort.

Egy nagylelkű ajándékot elfelejtett megemlíteni: a tömeges migrációt, amit Merkel asszonytól és az EU-tól kaptak a görögök, például az érintett szigetek turizmusból élő lakossága. Corina Crețu biztosasszony válaszában mindenkit megnyugtatott: folyik a migránsok integrációja.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
2. oldal / 38

facebook




xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés