Címlap Nemzeti önrendelkezés


Nemzeti önrendelkezés, elszakított területek, harc az Európai Egyesült Államok terv ellen, Szent Korona alapú értékrend

Atombomba, vagy jogállami önkény? (Kérdőjel 2018. 09. 12.) -hanganyaggal

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Morvai Krisztina Európai Parlamenti képviselő szerint a Sargentini-jelentés tisztán mutatja mi a különbség a jogállamiság és az önkény között. A képviselő a Kérdőjelben a szovjet idők legdiktatórikusabb időszakához hasonlította a jelentés megszületésének és elfogadásának hónapjait. Morvai Krisztina felelevenítette: a szovjet jog és az államelmélet volt az, ami azt mondta: tulajdonképpen nincs szükség jogra és szabályokra, csak politikailag megbízható emberekre, akik az “értékrendet végrehajtják”. A jogász szerint ugyanis a szerdán elfogadott Sargentini-jelentésben olyan dolgok miatt támadják Magyarországot, amelyek nincsenek európai normákba lefektetve, nem szerepelnek az Unió jogrendszerében, az EU-nak nincs is hatásköre bizonyos kérdések vizsgálatára. Ráadásul teszik ezt egy teljesen szabályozatlan eljárásban.

Morvai Krisztina szerint egyértelműen a magyar embereket kérik számon az uniós képviselők, amiért harmadszor is nagy többséggel választottak meg egy olyan kormányt, amely nem hisz az Európai Egyesült Államokban és elutasítja a migrációt. Az európai képviselő szerint ráadásul az uniós döntéshozók a magyar embereket büntetik azzal, hogy a Sargentini-jelentés elfogadásával tűrniük kell a megalázást. Simon-Palov Judit interjúja.


Az interjú az alábbi linken hallgatható meg.

 

Nincs kétharmad (videóval)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark


Hír TV interjú - 2018. szeptember 13.

A magyar kormány úgy értékeli, hogy az Európai Parlament nem fogadta el a szükséges kétharmados többséggel a Sargentini-jelentést, a tartózkodó szavazatok mellőzésére hivatkoznak. A témában Morvai Krisztina mondta el az álláspontját.

 

Sargentini-jelentés, Európai Parlament és a Jobbik (videóval)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Megrendítő volt számomra az EP Sargentini jelentésének LIBE bizottsági elfogadása napján végignézni azt az új dokumentumfilmet, amely a Jobbikkal közös harcaimról szól, a nagy változás, az áttörés éveiről, a 2008-2010 közötti időszakról. Amikor kimondtuk, hogy Magyarország a Magyaroké, s ezzel a jelszóval jártuk az országot és jutottunk be az Európai Parlamentbe, hogy harcoljunk nemzetünk méltóságáért és szuverenitásáért. A balliberálisok által diktált "Merjünk kicsik lenni!" hozzáállástól Magyarország eljutott odáig, hogy mára nem elszenvedői, hanem alakítói vagyunk saját nemzetünk és Európa sorsának. Azok, akik szolganépet kívántak csinálni Magyarországból, természetesen nem adják fel egykönnyen. De elkéstek. Felemeltük a fejünket, és visszavettük tőlük a Hazánkat. Büszke vagyok rá, hogy ebben személyesen is részem volt, s sajnálom, hogy a Jobbik más utat választott.

A legújabb kori történelmünk megértéséhez igen hasznos és fontos dokumentumfilm itt látható:

Szeretettel
Krisztina

 

Hogyan harcolnak Sorosék Brüsszellel együtt a népakarat ellen? Hogyan csalják el az EP választásokat?

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Soros gazdasági érdekeinek és „nyílt társadalom” tervének nem felel meg sem a Brexit, sem Trump megválasztása, sem az olaszországi választások eredménye, ezért aztán sorra nekimegy mindegyiknek s persze mindazon országoknak/kormányoknak, akik nem a balliberális, migráció-párti eszmék hirdetői. Sorosék és Brüsszel összeesküvés-elméletei szerint (merthogy nekik persze lehetnek ilyenek) kizárólag orosz befolyásolás, a Facebook és bűntársai vagy más hasonló gonosz erők műve lehet minden olyan választási illetve népszavazási eredmény, amely nem a „nyílt társadalom” és a tömeges migráció győzelmét hozza. Mi más miatt is vetemednének emberek ilyen döntésre, ha nem a megtévesztettségük, manipulálásuk okán? - mondják ők. Márpedig ez ellen - vagyis a választások/népszavazások során kinyilvánított népakarat ellen - szerintük fel kell lépni, mert ahol nem az ő értékrendjük győz, ott nincs valódi demokrácia. Soros György ezidőszerint hatalmas kampányba kezd a Brexit ellen a népszavazás eredményének megváltoztatása érdekében. Erről például itt olvashatunk.

Az Európai Parlament azonnal baráti kezet nyújtott a milliárdosnak, s immáron együtt harcolnak a közös célért, a britek döntésének megsemmisítéséért. Brüsszelben máris akcióba lendült a LIBE bizottság, s megkezdte annak bizonyítását, hogy a népszavazás csalárd módon történt, ezért annak eredménye érvénytelen. Erről szól az ún. Facebook/Cambridge Analytica botrány - amelynek feltárását június első hetében kezdte el a magyarok szívének oly kedves európai parlamenti bizottság. Olyan régi barátaink is felszólaltak, s orosz befolyást kiáltottak, mint Sargentini asszony. A LIBE bizottság által rendezett meghallgatás néhány részlete a felvételen látható. A brüsszeli boszorkánykonyhát és a megbonthatatlan Soros-EU barátságot ismerve az is egyértelműnek tűnik, hogy a mostani akciók a 2019. évi európai parlamenti választásokhoz is szorosan kapcsolódnak. Egyrészt azt akarják elérni, hogy a közösségi hálókat gyakorlatilag csak az ő oldaluk használhassa majd fel legálisan, másrészt már most bizonyítani akarják, hogy a tömeges migrációt és az európai Egyesült Államok tervet elutasítók orosz és egyéb csalárd befolyásolás áldozatai (nem pedig józan ésszel gondolkodó emberek...)

A felvételen a meghallgatás és vita részletei láthatók. A teljes esemény itt tekinthető meg.

(Morvai Krisztina EP képviselő közleménye)

 

VESSZEN TRIANON!

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Ma van június negyedike, Trianon gyásznapja.

A gyalázatos döntésbe és az elszakított területeken élő testvéreink fájdalmába, jogfosztottságába soha nem nyugodhatunk bele!

Kérem, hogy nézzék meg (újra) és osszák meg minél többen a jogvédő-monitorozó útjaim egyikén készült rövid dokumentumfilmet az erdélyi magyarok mai helyzetéről és egy rövid felszólalásomat az Európai Parlament plenáris ülésén Vesszen Trianon! címmel (2015). Szeretném, ha a gyásznapra és az emlékezés és tiltakozás fontosságára tekintettel minél többen megosztanák ezeket a felvételeket.


Az erdélyi 15 perces dokumentumfilm itt látható:


A Vesszen Trianon! európai parlamenti felszólalásom itt látható:


Köszönöm a megtekintést és a megosztásokat, szeretettel

Morvai Krisztina

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
3. oldal / 38

facebook




xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés