Címlap Országjárás


Országjárás

Veszprémbe látogatott Morvai Krisztina

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Veszprémbe látogatott Morvai Krisztina, a Jobbik Magyarország EP képviselője, valamint Gaudi-Nagy Tamás országgyűlési képviselőjelölt 2010. február 7-én este. A két politikus Kovács Rajmunddal, a párt megyei alelnökével illetve Forgó Gyulával, a Veszprém városi szervezet elnökével közösen vettek részt a sajtótájékoztatón és a Cholnoky-iskolában rendezett lakossági fórumon, ahol többek között a programjuk egyes részleteit ismertették.


Megtekintés LightBoxban

Bővebben...
 

Morvai Krisztina megkoszorúzta Marian Cozma emlékművét

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

2010. február 7-én, Dr. Morvai Krisztina és Gaudi Nagy Tamás Veszprémben tartott lakossági fórumot. Előtte azonban a helyi képviselő-jelöltekkel, Kovács Rajmunddal és Forgó Gyulával elmentek a brutálisan meggyilkolt román kézilabdázó, Marian Cozma emlékművéhez, hogy leróják kegyeletüket.

További képeket a képtárban tekintheti meg.

 
<< Első < Előző 11 12 13 14 Következő > Utolsó >>
14. oldal / 14

facebook
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés