Címlap Besorolatlan


Írások - Besorolatlan

Ne vigyék háborúba kárpátaljai magyar testvéreinket!

E-mail Nyomtatás PDF

Kedves Barátaim!

Kérlek Benneteket, hogy írjátok alá és osszátok meg (nagyon-nagyon sokan...) az alábbi petíciót, amellyel a kárpátaljai magyar testvéreink háborúba küldése ellen tiltakozunk. Mit tehetünk még? Vegyünk részt minél többen az ukrán nagykövetség előtti pénteki tüntetésen (rendezvényen), amelyet a Jobbik és a HVIM szervez, s amelynek plakátját itt látjátok (kérem, hogy szintén osszátok meg).  "Újratöltve" közzéteszem a kárpátaljai helyzettel kapcsolatos néhány hónappal ezelőtti európai parlamenti felszólalásomat, valamint annak a fontos tüntetésnek az anyagát, amelyet Gaudi-Nagy Tomi szervezett akkortájt.  Én ott leszek pénteken, találkozzunk és tiltakozzunk minél többen, hiszen "Ez a háború nem a magyarság háborúja!"

Szeretettel,
Krisztina

A petíció.
A plakát:

Bővebben...
 

Gáza: mit tehetnek az Európai Parlamenti képviselők a tömeggyilkosság megállításáért? Morvai Krisztina közleménye

E-mail Nyomtatás PDF

Tájékoztatom a magyar nyilvánosságot, hogy a mai napon a következő levelet juttattam el mind a 751 európai parlamenti képviselőtársaimhoz. Természetesen ideértve magyar képviselőtársaimat is.

Kedves EP Képviselők, Kedves Kollégáim,

Van-e valami, amit tehetünk azért, hogy megállítsuk a gyermekek, nők és más civilek elleni kirívó súlyú brutalitásokat a gázai övezetben? Vagy pedig valasztott európai politikusokként "fogadjuk el", hogy az Európai Unió egyik társult állama, Izrael, tömeges emberi jogi jogsértéseket követ el!!

A válasz világos: igen, tudunk tenni valamit, és azt meg is kell tennünk. Kezdeményeznünk kell az Európai Unió és Izrael közötti társulási szerződés azonnali felfüggesztését, mely szerződés 2. cikkét Izrael súlyosan  és rendszeresen megsérti.

A jelenlegi gázai események alapján kijelenthetjük: ami sok, az sok! Az emberi jogi jogsértéseknek véget kell vetni.

Kérem, hogy kezdjenek el szervezkedni: győzzék meg barátaikat, képviselőtársaikat, politikai csoportjukat, hogy CSELEKEDJENEK! Ha elmulasztjuk megtenni azt, amit megtehetnénk, mi magunk is erkölcsileg felelősökké válunk.

Bővebben...
 

Kedves Honlaplátogatók, kedves Barátok!

E-mail Nyomtatás PDF

Áldott karácsonyi ünnepeket  kívánok, az új esztendőre pedig szeretetet, testi és lelki jó egészséget, sok örömteli pillanatot és szép emberi kapcsolatokat, találkozásokat! A Nemzetnek pedig, végre felemelkedést!

Isten óvja és vezesse Magyarországot, Isten áldja barátaimat, ismerőseimet s az ide látogatókat!

Szeretettel:
Krisztina


 

A "Nemzeti önrendelkezésért" témában kiírt verseny eredményhirdetése

E-mail Nyomtatás PDF

Kedves Pályázók!

Ezúton szeretném megköszönni azt a sok-sok hasznos, értékes és ötletes javaslatot, mely az elmúlt hetekben érkezett Önöktől. Rengetegen jelentkeztek a felhívásra, ami egyrészt nagyon nagy örömömre szolgált, másrészt meg is nehezítette a döntést. Szívmelengető érzés volt számomra megtapasztalni, hogy a felhívás mennyi "magunkfajtát" késztetett írásra és együtt gondolkodásra hazánk önállóságának megőrzése érdekében.

Bővebben...
 

Erős anyaország kell

E-mail Nyomtatás PDF

Morvai Krisztina szerint erős anyaországra van szükség, amely kiáll az elszakított területeken élő magyarokért. "Nincs egy erős állam, mely fellépne az emberek jogfosztottsága ellen. Ez azt eredményezi, hogy egy állam, mely az európai birodalomépítésben gondolkodik, és nem nemzetállamban, nem tud kiállni az elszakított területeken élő testvéreinkért, és nem is akar" - mondta a Jobbik államfőjelöltje Komáromban, a híd magyar oldalán tartott szabadtéri lakossági fórumon összegyűlt mintegy hetven ember előtt.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>
3. oldal / 4

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés