bevándorlás/migráció




Juncker: "TOTÁLIS VÁLSÁG VAN!" - Morvai és Gaudi a migránsok kontinensfoglalásáról és sok másról az EP-ben

E-mail Nyomtatás PDF

Ismét Strassburgból, az Európai Parlament színfalai mögül jelentkezik Morvai Krisztina EP képviselő és Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője, az EP 2016. január 18-tól 21-ig tartó ülése után.

A témák egyebek mellett: Európa "fekete éjszakája", a kölni, nők elleni migráns terror; hogyan befolyásolja az európai nők mindennapjait a migráns férfiaktól vonatokon, uszodában, közterületeken elszenvedett szexuális zaklatás; Krisztina "lerasszistázása" az EP Női jogi bizottságában - a botrányos ülés részletei; az EU totális tehetetlensége, és a migráns helyzet kezelésére vonatkozó stratégia hiánya; a lezárt luxemburgi soros elnökségről és a kezdődő holland soros elnökségről szóló vita értékelése; Lengyelország - sikertelen - pellengérre állítása az Európai Parlamentben, az EU-Ukrajna társulási szerződés és a kárpátaljai magyarok nemzeti önrendelkezése, a székely önrendelkezési mozgalom vezető személyiségei, Beke István és Szőcs Zoltán elleni "terrorizmus miatti" büntetőeljárás ; csak a koszovói szerbeknek vagy a délvidéki magyaroknak is jár-e a nemzeti önrendelkezés?; felhívás az elszakított területeken élő magyarokhoz, nemzeti jogvédő dokumentumfilm készítése kapcsán; az EP érdemi vita és vizsgálat nélkül, botrányosan primitív féloldalas "indokolással" zárta le a magyar devizahitelesek petíciójának ügyét.

 

Önök meghívták, mi elszállásoljuk, etetjük...? Nem! - Morvai a migrációról az EP-ben

E-mail Nyomtatás PDF

Milyen alapon kényszeríti Nyugat-Európa az általa meginvitált migránstömegeket olyan országokba, ahol sokan havi 200-300 euróból élnek? Kérdezte Morvai az EP plenáris ülésén, bemutatva Dr. Zétényi Zsolt szenzációs párhuzam-példáját, amely a Nemzeti Jogvédő Szolgálat sikeres migráció konferenciáján hangzott el.

 

Igazságossági megfontolások a migráció kérdéskörében - Morvai Krisztina előadása a Nemzeti Jogvédő Szolgálat 2015. december 5-i konferenciáján

E-mail Nyomtatás PDF

”Menekültjog és a migráció időszerű kérdései az Európai Unióban” címmel rendezett konferenciát 2015. december 5-én Budapesten a Nemzeti Jogvédő Szolgálat és Morvai Krisztina EP képviselő. A felvételen Morvai Krisztina előadása látható, amelyben áttekintett néhány fontos "igazságossági megfontolást" azzal kapcsolatosan, hogy Magyarországnak kötelessége-e kivenni a részét a hatalmas mérteket öltött migráció, népvándorlás terheiből. Az előadó rámutatott arra is, hogy hazánknak úttörő szerepet kell vállalnia a jelenség "gyökérokainak" őszinte feltárásában és követelnie kell, Európai Uniós és nemzetközi szinten, egyebek mellett az Iszlám Állam és más terrorszervezetek finanszírozásának haladéktalan leleplezését és megbüntetését, továbbá a nemzetközi fegyverkereskedelem szigorú szabályozását az igazságtalan háborúk megakadályozása érdekében, valamint az egyre több nyomorúságot, szegénységet eredményező globális szabadkereskedelem és neoliberális, embertelenül profitközpontú gazdasági szemlélet és döntések megváltoztatását.

Bővebben...
 

A migránsoknak van egy álma? A magyaroknak is! - Beszélgetés a tömeges határsértésekkel összefüggő kártevésről

E-mail Nyomtatás PDF

Van-e joga és alapja Magyarországnak minden lehetséges módon, így kerítéssel is lezárnia zöld határait, hogy így akadályozza meg a tömeges migráns beáramlást? A válaszhoz érdemes meghallgatni Morvai Krisztina beszélgetését Dr. Turbucz Marietta Judit ásotthalmi jegyzővel, a határsértők beáramlásával összefüggő kártevésről. Hasonlóképpen érdemes megtekinteni a tanyák elfoglalásáról, a mezőgazdasági termények fosztogatásáról, a csodás erdők hulladéktengerré változtatásáról szóló felvételeket a filmen, amely az EP képviselőnő és Almási Lajos dokumentumfilmes országjárása során készült.

 

Migráns mellett nem jó lakni...Egy magyar anya és kisgyermeke "kalandjai"

E-mail Nyomtatás PDF

Milyen az élet egy határmenti, erdőszéli családi házban magyar nőként, kisgyerekkel a migrációs válsághelyzet közepette? Erről szól a Morvai Krisztina országjárása során készült dokumentumfilm sorozat újabb fejezete.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>
5. oldal / 9
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés