2002 és 2010 közötti jogsértések

Mártai István és Gorove László főorvos urak meghallgatása a 2006. őszi rendőri brutalitásokkal kapcsolatban

E-mail Nyomtatás PDF

Az országgyűlési vizsgálóbizottságban a mentőszolgálat vezetői beszámoltak a „Véres Hétfő” sérültjeinek ellátásáról, s megtudhattuk, hogyan akadályozták Gyurcsány pribékjei a mentést.


Megtekintés LightBoxban

Bővebben...
 

Majoros Zoltán ezredes meghallgatása a 2006 őszi jogsértéseket vizsgáló bizottság előtt

E-mail Nyomtatás PDF

Megrázó emlék számomra a vizsgálóbizottsági munka, különösen az, ahogy a rendőrségi és büntetésvégrehajtási vezetők próbálták lerázni magukról a felelősséget. Nem tudom megőrizni higgadtságomat, ha arra gondolok, hogy Budaházy Gyuri és egy másik hazafi, Szaszka másfél éve börtönben vannak, a 2006. őszi vérengzések felelősei közül pedig ezidáig senki nem került rács mögé.

1. rész:


Megtekintés LightBoxban

2. rész:


Megtekintés LightBoxban

3. rész:


Megtekintés LightBoxban

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>
6. oldal / 8

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés