Budaházy, Hunnia csoport, politikai foglyok

Magyar Guantanamo?

E-mail Nyomtatás PDF

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel -így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években. Persze azt se gondolták sokan, hogy az Egyesült Államok középkori kínzásokat vet be jogi garanciák nélkül fogvatartottak tömegei ellen a "terrorizmus elleni háború" jegyében...Lehet, hogy a két dolog még össze is függ? Nézze meg ezt a filmet és ossza meg minél többekkel - hiszen bármit is gondolunk Budaházy-ról vagy a módszereiről ezt a gyalázatot a saját hazánkban nem viselhetjük el


Megtekintés LightBoxban

 
<< Első < Előző 11 Következő > Utolsó >>
11. oldal / 11

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés