Budaházy, Hunnia csoport, politikai foglyok

A Budaházy-film

E-mail Nyomtatás PDF

Budaházy - ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen - a szavazatok újraszámlálását követelő Erzsébet téri demonstrációtól, a "szovjet hősi emlékmű megrongálásán" és a megalázó feltételekkel történő EU-csatlakozás elleni tiltakozáson át, a sukorói tolvaj-ügyletek leleplezéséig. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.


Megtekintés LightBoxban

 

Az elszámoltatásról, a Budaházy-ügyről és a Jobbikról a Duna tévében

E-mail Nyomtatás PDF


Megtekintés LightBoxban

A szekszárdi és pécsi lakossági fórumról hazaérkezve már hajnalban a Duna TV vendége volt Morvai Krisztina. Hallatlan erővel, dinamikával fejtette ki álláspontját a magyar föld kérdésében, az agrárium helyzetéről, és az emberi jogok témájában.

Szóba került az EP munkájának eredménye, mikor független Jobbik képviselőként benyújtott módosító javaslatait elfogadta az Európai Parlament.

Természetesen terítékre került Budaházy György fogva tartásának ügye is.

Kövessék itt a riportot figyelemmel!

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
10. oldal / 11

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés