Budaházy, Hunnia csoport, politikai foglyok

Az előzetes letartóztatásokkal kapcsolatos jogtalanságok miatt tiltakoztunk Jobbikos képviselőtársaimmal a Magyar Országgyűlés Emberi Jogi Bizottsága kihelyezett ülésén, a Kozma utcai börtönben

E-mail Nyomtatás PDF

A "terrorizmus elleni harc" sokszor ürügy az ellenzéki személyekkel szembeni embertelen, jogsértő fellépésre - állítom felszólalásomban az EP Szabadságjogi Bizottsága előtt (a számítógépek lefoglalásával kapcsolatban angol nyelvű felszólalásomat sajnos rosszul fordították, értelemszerűen azt panaszoltam, hogy a lefoglalás jogellenes módszerrel úgy történt, hogy a gépen lévő tartalmakat a hatóságok könnyedén megváltoztathatják).


Megtekintés LightBoxban

 

Ha nem akar csengőfrászban élni, tiltakozzon Ön is!

E-mail Nyomtatás PDF

Miközben a sajtó (média) Budaházy futball-labdájával és a „hajszál híján” felrobbantott főkommunisták mártíromságával vonja el a nyilvánosság figyelmét, a kormány a T/1426. számú törvényjavaslattal szerdán a Rendőrségi törvény olyan módosítását kívánja átvinni a Parlamenten, amely elfogadása esetén az ötvenes évek totális diktatúráját, „csengőfrászát” hozná vissza Magyarországra a nyilvánvalóan amerikai nyomásra meghirdetett „terrorizmus elleni háború” jegyében. Ha ebből jogszabály lesz bármelyikünk, aki akár politikai vagy gazdasági tevékenysége miatt, akár más okból nem tetszik a hatalomnak folyamatosan megfigyelhető, lehallgatható, a Rákosi rendszerben megszokottak szerint „kicsinálható” lesz. Nem lesz többé magántitok, megszűnik a magánlakás sérthetetlensége, internetes vagy hagyományos levelezésünk a máig is nagyszámú Gyurcsányistát, kommunistát foglalkoztató „szervek” részéről megismerhető és nyilvántartható lesz.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
9. oldal / 11

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés