Címlap Jogvédelem Egyéb emberi jogi témák


Egyéb emberi jogi témák

Kedves Honlap-látogatóim és Facebook Közösségem!

E-mail Nyomtatás PDF

Szeretettel kérem Önöket, hogy idén a személyi jövedelemadójuk 1%-át a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (NJSZ) számára ajánlják fel. Ez az a szakmai (és honfitársi) közösség, amely - egyebek mellett - mind a mai napig „viszi” a 2002 és ’10 közötti gyalázatos emberi jogi jogsértések miatti ügyeket, ideértve a 2006. október 23-án történt jogtiprásokkal összefüggő polgári kártérítési, gyülekezési jogi és büntetőügyeket. Hasonlóképpen határozottan kiállnak az elszakított területeken élő magyarok jogaiért. Rendkívül fontosnak tartom, hogy a sok - magát liberálisnak valló - jogvédő szervezet mellett legyen olyan szakmai és emberi jogászközösség, amely nyíltan a nemzeti érdekeket védi. Kérem, hogy a sürgető határidőre is figyelemmel minél többen osszák meg ezt a kérésemet, és kérem a könyvelőket, és hasonló területen dolgozókat, hogy ügyfeleiknek tanácsolják az 1%-nak az NJSZ számára történő felajánlását.

Előre is hálásan köszönöm! 

Szeretettel:

Morvai Krisztina

 

Úttörő magyar szerep az európai reformokban (rádióinterjú a Karc FM Hangoló című műsorában - 2018. 05. 09.) - hanganyaggal

E-mail Nyomtatás PDF

Történelemformáló szerepe van Magyarországnak az Európai Unióban – jelentette ki Morvai Krisztina a Karc FM-en május 9-én, Európa Napján. A független EP-képviselő szerint a látszattal ellentétben Magyarország rendkívül népszerű most a közösségben: a tagországokban élő gondolkodók többsége ugyanis felismerte, hogy valójában Orbán Viktor az, aki az ő érdekeiket képviseli. Morvai Krisztina úgy látja: Magyarországnak úttörő szerepe lehet abban, hogy a 2019-es európai választáson meghatározó többsége legyen az Európai Parlamentben az Európai Egyesült Államok tervét elvető, a nemzetek Európájában gondolkodó, a tömeges migrációt elutasító erőknek. Szerinte azt, hogy a tagországok közül sokan felnéznek Magyarországra, amiért kiáll bizonyos értékek mellett, arra kellene használni, hogy belülről reformálják meg az Európai Néppártot, ami hathat az unió egészére. A képviselő szerint a mostani, látványos brüsszeli támadások épp az ellenkezőjét érik el annak, amit akarnak. Úgy fogalmazott: a „kommunizmus edzőtáborán” megerősödött országunk erősödik a teher alatt, Európa más részei számára pedig egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy az igazság melyik oldalon van. Simon-Palov Judit interjúja.


 

Megszavazták Strasbourgban a hazánk destabilizálását segítő civil szervezetek támogatásáról szóló előterjesztést (Megmutatjuk, hogy szavaztak az európai parlamenti képviselők)

E-mail Nyomtatás PDF

Kedves Honlap-látogatóim!

Amint arra kedden felhívtam a figyelmet, az Európai Parlament elé olyan gyalázatos előterjesztés került, amelynek lényege: az Európai Unió anyagilag is támogatni fogja azokat a civil szervezeteket, amelyek gyakorlatilag hasonló tevékenységet végeznek, mint az emlékezetes ukrajnai Majdan téri felforgatás, amelynek az eredménye ismert. Jól látjuk, hogy – bár a migrációellenes és nemzeti szuverenitás-párti magyar nemzeti kormány 70%-os részvétel mellett 2/3-os győzelmet ért el - nem dőlhetünk hátra, és nem nyugodhatunk meg. Elkezdődött a tudatos, szervezett destabilizálás, tömegtüntetésekkel, az ellenzék azon bizarr összefogásának „élesítésével”, amelyet már a választásokon is megkezdtek (gyomorforgató módon együtt tüntet a Jobbiktól Gyurcsányékig az egész ellenzék...). Keddi közleményemet itt olvashatják.

Sajnálatos módon a mai szavazáson az Európai Parlament többsége elfogadta a politikai tevékenyéget végző civil szervezetek európai uniós anyagi támogatásáról szóló előterjesztést. A magát konzervatívnak és kereszténynek valló Európai Néppárt is igen-nel szavazott, de nagy örömömre a Fidesz delegáció jelenlévő tagjai nem-mel szavaztak, azaz elutasították ezt a gyalázatos előterjesztést. Mellettük nem-mel szavazott Anna Zaborska szlovák képviselőnő is.

A szavazás eredménye az alábbi, név szerinti szavazásra vonatkozó jegyzőkönyv 73-74. oldalán, itt látható.

Az elfogadott szöveg itt lesz elérhető.

A szavazás és maga a döntés jelzi: fontos feladatok várnak még ránk hazánk szabadságának, függetlenségének és stabilitásának védelmében. Arra kérem a magyar embereket, hogy írjanak tiltakozó leveleket a Néppárt tagjainak (értelemszerűen kivéve a Fidesz-KDNP delegációt és Zaborska asszonyt), és biztassák erre külföldi ismerőseiket is. Hálásan köszönöm, hogy sokan írtak leveleket felhívásomra az üggyel kapcsolatban.


Isten óvja és vezesse Magyarországot!
Szeretettel:
Morvai Krisztina

Bővebben...
 

Az Orbántól rettegők figyelmébe-mit kínál az egyesült ellenzék Magyarországnak? (Videóval)

E-mail Nyomtatás PDF


Reggeltől estig azt halljuk, hogy rettegnünk kell Orbán Viktortól és attól, mi lesz, ha hatalomban marad a FIDESZ. Példa nélküli jogtiprásnak állítja be az ellenzéki sajtó és "értelmiség", hogy a tüntetésekkel összefüggésben ötvenezer forintos pénzbírsággal sújtottak diákokat. Nos, nézzük és hallgassuk meg az érintettektől, hogyan bántak a mostani "rettegtetők" a diákokkal, a fiatalokkal és az idősebbekkel is az ő idejükben. A felvételeken a 2006. szeptember 19 és 21 közötti budapesti embervadászatok illetve az október 23-i tömeges rendőri brutalitások sok száz áldozata közül szólalnak meg néhányan, a Civil Jogász Bizottság (akkori nevén Október 23. Bizottság) által szervezett meghallgatásokon. Mélyen megdöbbent, hogy a Jobbik látványosan közeledik azokhoz a szemkilövető pártokhoz, akik azóta sem kértek bocsánatot gaztetteikért és akik meggyőződésem szerint a jövőben is bármikor képesek lennének hasonlóak levezénylésére, elkövetésére. Kérek minden jóérzésű embert, hogy április 8-án akadályozzuk meg a saját nemzetükre rárontó erők visszatérését a hatalomba!

Íme a beszámolók, összesen tíz percben. Kérem, nézzék meg és osszák meg minél többen.



Köszönettel és szeretettel
Morvai Krisztina

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
6. oldal / 49

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés