Címlap Jogvédelem Egyéb emberi jogi témák


Egyéb emberi jogi témák

Levél a médiatörvényről

E-mail Nyomtatás PDF

Kedves Barátaim!

Szerdai strasbourgi - elkeseredett - üzenetemet sokan megértették, sokan félreértették. Hadd tegyem világossá: nem a magyar médiatörvényt "siratom", hanem a magyar függetlenséget, a magyar nemzeti önrendelkezést és a nemzeti büszkeségünket, méltóságunkat. Ezeket taposták ugyanis sárba azok, akik nem engedtek a médiatörvény változtatását kérő magyaroknak, de engedtek a nemzetállamok felszámolásán dolgozó Európai Uniónak, s előzetes "keménykedéseik" ellenére mindenben teljesítették követeléseiket. Akik nyerni hagyták Cohn-Benditékat, Martin Schulz-ékat, Göncz Kingáékat. Az utóbbiak diadala leírhatatlan.

Lássunk világosan: legyőztek bennünket. ŐK GYŐZTEK. Elkeseredésemben odakiáltottam a fideszes padsorok felé: "Most is hagytátok őket nyerni, mint 2002-ben és 2006. október 23-án!" Itthon talán nem lehetett érzékelni, de ott az is egyértelművé vált: színházi előadás folyik. Miközben Gál Kinga és mások "keményen kommunistázó" beszédeket mondtak a kamerának, az ülésterem másik pontján, amit a kamera nem mutatott Szájer József az Európai Néppárt és a FIDESZ vezető politikusa hosszan, bensőségesen (összehajolva) és jókedvűen beszélgetett Martin Schulz-al, az európai komcsik vezetőjével - aki mellé látványosan átült, minden jóérzésű ember megdöbbenésére. Kénytelen voltam hasonlóan látványosan levonulni hozzájuk, Szájer szemébe nézni, s egykori nagyrabecsült évfolyamtársamtól megkérdezni: "Józsi, nem szégyelled magad? Még mindig maradt olyan részlet, amit nem egyeztettetek, vagy már a következő megalázásunkról van szó?"

Mondjátok meg, Kedves Barátaim: ha itt igazán a médiatörvény lett volna a kérdés és a tét, miért nem tudta kormányunk azt bejelenteni Strasbourgban, hogy A MAGYAR EMBEREK, civil és szakmai szervezetek, ellenzéki pártok követelésére (!) a kormány rugalmasságot tanúsított, s változtat a médiatörvényen. Hozzá lehetett volna tenni: a változtatások egyben az EU követeléseinek is megfelelnek, így a magyar "médiaügyet" a magunk részéről befejezettnek nyilvánítjuk, s mostantól az uniós elnökség igazán fontos feladataira összpontosítunk. Mennyivel másként hangzott és hatott volna! Nem ez történt.

Higyjétek el, hogy annak, ami "magyar médiaügyben" az EU-ban történt az elmúlt hónapokban köze nincs a médiaügyhöz. Tesztelni akarták a tűrőképességünket, fel akarták mérni, mit lehet megtenni velünk a jövőben, s példát akartak statuálni mindazoknak, akik eddig hittek a nemzeti önrendelkezés foszlányainak megmaradásában. Ki akarták próbálni, hogy a szemkilövés után a szemenköpést is elviseljük-e. Én nagyon nehezen viselem.

Köszönöm megértéseteket, s azt, hogyha ezt az üzenetemet is sok helyre továbbítjátok. Kérem, hogy kísérjétek figyelemmel munkámat honlapomon!

Isten óvja és vezesse Magyarországot!

Szeretettel:

Morvai Krisztina

 

Miért hagyja a magyar elnökség így megalázni magát a médiatörvény kapcsán, miért nem beszél a 2002-2010 közötti jogsértésekről? (Videóval)

E-mail Nyomtatás PDF

- tette fel a kérdést Morvai Krisztina a Parlamenti Naplóban (beszélgetés a magyar elnökségi programról Morvai Krisztinával, Pelczné Dr. Gáll Ildikóval, Tabajdi Csabával és Bokros Lajossal)

 

Navracsics nem válaszolt az elszámoltatásra irányuló kérdéseimre (Videóval)

E-mail Nyomtatás PDF

Miért nem akart - kérésemre - Navracsics Tibor igazságügyi miniszter beszámolni az Európai Parlamentnek a 2002-2010 közötti szemkilövetésekről, tömeges önkényes bebörtönzésekről, egyéb durva jogsértésekről?

 

Mit értenek „emberi jogok” alatt a „szocik” és mit a magunkfajták? (Videóval)

E-mail Nyomtatás PDF

Elmélkedés és felszólalások polgári és politikai szabadságjogokról, női jogokról, bevándorlók/menekültek jogairól - karácsonyi köszöntő szavaimat követően.

1. rész (Morvai Krisztina üzenete és felszólalásainak magyarázata):

2. rész (Morvai Krisztina felszólalásai és vitája a szocialistákkal):

 
<< Első < Előző 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Következő > Utolsó >>
47. oldal / 49

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés