Címlap (Mező)gazdasági szabadságharc AGRI összefoglalók Mit tehetünk a magyar föld elrablása ellen az EU-ban? (videóval)


Mit tehetünk a magyar föld elrablása ellen az EU-ban? (videóval)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Én elmondtam, bemutattam - a sajtó, a média munkatársai (bocs' a kifejezésért, de) magasról tettek rá. Őket csak a 'kémügy' érdekelte, ahogy dicső elődeiket az ötvenes években. Tanulmány a mai magyar 'demokráciáról' és 'sajtószabadságról'.

 

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés