Címlap Nemzeti önrendelkezés nemzeti önrendelkezés Elegünk van a büntetésekből és megaláztatásokból (videóval)


Elegünk van a büntetésekből és megaláztatásokból (videóval)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Következetesen kiálltam a hazám mellett Brüsszelben, amikor az egész világ Magyarországot gyalázta. Sajátos, hogy a FIDESZ erre nem emlékszik. Íme, egy kis híradó, amelyben elmondom: elegünk volt a büntetésekből és megaláztatásokból, nekünk magyaroknak össze kell fognunk és vissza kell vennünk a hazánkat.  Vannak, akiknek az összefogás a legfontosabb nemzeti ügyekben is igen nehezükre esik…

 

facebook
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés