Címlap Nemzeti önrendelkezés nemzeti önrendelkezés Morvai Krisztina sajtóközleménye a munkavállalói jogokról (videóval)


Morvai Krisztina sajtóközleménye a munkavállalói jogokról (videóval)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Kedves Facebook-közösség!

Az EP kampány utolsó két hetében konkrét témákról szóló sajtótájékoztatókon mutatom be a Jobbik programját, illetve az előző öt évben végzett munkát. (Utóbbit felszólalások bemutatásával is). A témákat összeköti, hogy az emberi méltósággal, emberi jogokkal kapcsolatos mindegyik. A 2014. május 11-i, vasárnapi téma a munkavállalók jogai volt. Vajon hogyan lehetséges, hogy Magyarországon 60-80 ezer forintért, teljes munkajogi jogfosztottságban robotolnak munkavállalók az összeszerelő üzemekben vagy az áruházláncokban, miközben az EU elvben minden tagállamban védi a munkavállalói jogokat? S mit lehet ez ellen tenni magyar képviselőként, illetve magyar jogászként? Bár a sajtó ez idő szerint nem kedveli a kampánnyal kapcsolatos valódi témákat, kérem, hogy a nyilvánosságot a mellékelt anyag segítségével (is) szíveskedjenek tájékoztatni. A mostanában különösen is sokat hangoztatott "közös európai értékek" egyik legfontosabbika a demokrácia. Ennek fontos eleme, hogy a választópolgárok megkapják a megfontolt döntéshez szükséges mennyiségű és minőségű információt, s az erre hivatott politikai újságírás, hírszerkesztés nem süllyed le a bulvár színvonalára. A sajtótájékoztató teljes anyaga megtekinthető itt:

 

facebook
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés