Címlap Mi lesz a nőkkel? mi lesz a nőkkel? Morvai: Ez az ülés az EU paródiája. Nőkről Brüsszelben (videóval)


Morvai: Ez az ülés az EU paródiája. Nőkről Brüsszelben (videóval)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Nemcsak a nők és férfiak között van diszkrimináció az EU-ban, hanem az "elsőosztályúnak" tekintett centrum országok és a "másodosztályúként" kezelt periféria országok között is. Morvai Krisztina ismét beszámolt a magyar nők helyzetéről, egyebek mellett a munkajogi védelem és a szakszervezetek hiányáról. Az Európai Szakszervezeti Konföderáció jelenlévő vezetője elismerte: Magyarországon bajok vannak a szakszervezetekkel, és ígéretet  tett a helyzet alaposabb tanulmányozására.

 

facebook
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés