Címlap Mi lesz a nőkkel? mi lesz a nőkkel? Morvai EU-s pazarlások​ról és a prostitúci​óról (videóval)


Morvai EU-s pazarlások​ról és a prostitúci​óról (videóval)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Hogyan lehet két tanulmányért kifizetni 7,7 millió eurót, s egyáltalán micsoda elképesztő pazarlás folyik az EU-ban, miközben a válság sújtotta lakosság jelentős részének alapvető megélhetési gondjai vannak? Mit tud az EU a valódi nők valódi problémáiról? Az EP Női Jogi és Esélyegyenlőségi Bizottságában Morvai Krisztina felháborodottan tiltakozott a sokkoló költségvetésű Gender (társadalmi nem) kutatóintézet éves költésének jóváhagyása ellen. A második felszólalásában - egy jelentés kapcsán - arról beszélt: a prostitúciót a történelem során (éppúgy, mint például az abortuszt) kizárólag az érintett nő bűnének tartották. Mind a nőkereskedelmet, mind a prostitúciót azonban a kereslet, azaz a kliensek tartják fenn, így éppen ideje megvizsgálni a "másik oldal" felelősségét, s az egyenrangú, kiegyensúlyozott és érett felnőtt párkapcsolatok érdekében célul kellene tűzni a szexipar felszámolását.

 

facebook
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés