A magyar vendégmunkások nyomorúságos helyzete Nyugat-Európában - Morvai számon kérte az EU illetékesét (Videóval)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

A Nyugat-Európában dolgozó magyar vendégmunkások elvben a munkaerő szabad áramlása körében teljes jogú EU állampolgárként élnek külföldön. A gyakorlatban azonban helyzetük sokszor rosszabb, mint a harmadik világból érkező bevándorlóké. Jogfosztottságuk és kiszolgáltatottságuk immár tarthatatlan. Erre hívta fel a figyelmet Morvai Krisztina az EP LIBE Bizottságában, magyar nyelvű jogsegélyszolgálatokat, teljes körű szociális, lelki és munkaügyi támogatást nyújtó központok felállítását sürgetve Európa-szerte.

 

facebook
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés