Címlap Mi lesz a nőkkel? mi lesz a nőkkel? Feminizmus? Nőügyek Brüsszelben - két nap a Nőjogi Bizottságban - videóval


Feminizmus? Nőügyek Brüsszelben - két nap a Nőjogi Bizottságban - videóval

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Morvai Krisztina magyar európai parlamenti képviselõnõ igyekszik megtörni azt a brüsszeli szokást, hogy Európáról mint egységes egészrõl beszélnek, nem véve tudomást a közép- és kelet-európai országok szegénységérõl, másodosztályú helyzetérõl. Nõként és magyarként Krisztina a valóságos tapasztalatokat viszi el az Unióba, és törekszik arra, hogy az emberek, és köztük a nõk számára kedvezõ Uniós döntések ne csak Nyugaton, hanem a Magyarországon élõk számára is érvényesüljenek. Az öt felszólalás témái: nõk a politikában; a megszorítások hatása a nõkre; gazdasági menekültként nyugatra vándorló nõk; a gyermeknevelés hatása a munkalehetõségekre; a verseny és az együttmûködés mint hagyományos férfi, illetve nõi értékek.

A felszólalásokról készült videó alább tekinthető meg

 

facebook
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés