Címlap (Mező)gazdasági szabadságharc (mező)gazdasági szabadságharc Az élelmiszer-önrendelkezés emberi jog! - Morvai felszólalása az EP-ben - Videóval


Az élelmiszer-önrendelkezés emberi jog! - Morvai felszólalása az EP-ben - Videóval

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

A nemzetközi szabadkereskedelem az élelmiszer körében gyakorlatilag tönkretette a magyar mezőgazdaságot. Ennek tanulságából okulva Morvai Krisztina az Európai Parlament nemzetközi kereskedelemről szóló ülésén az élelmiszer-önrendelkezés kollektív emberi jogának érvényesítését szorgalmazta, utalva arra, hogy a fejlődő országok is akkor járnak legjobban, ha maguk termelhetik meg saját élelmiszerüket.

A felszólalások alább tekinthetőek meg:

 

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés