Címlap Mi lesz a nőkkel? mi lesz a nőkkel? Diszkrimináció a munkahelyen, a bankban és a szexben - Morvai felszólalásai - VIDEÓVAL


Diszkrimináció a munkahelyen, a bankban és a szexben - Morvai felszólalásai - VIDEÓVAL

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Az Európai Unióban az abortuszhoz való hozzáférés esetleges nehézségeit következetesen a női jogok megsértésének tekintik. Eddig azonban nem volt szó arról, hogy a fogamzásgátlásért, illetve családtervezésért való felelősség (amellyel egyébként a sok fájdalmas abortuszt meg lehetne előzni) még mindig többnyire kizárólag a nőké. Az egyik felszólalásában Morvai Krisztina az abortusz, illetve fogamzásgátlás kérdésében vitatkozik holland képviselőtársnőjével. A másik felszólalásban pedig abban kéri az illetékesek tanácsát, hogyan használhatnák hatékonyabban az Európai Uniós normákat a magyar nők a munkához jutással, illetve általában a munkavégzéssel kapcsolatos jogsértések, diszkrimináció esetén.

A felszólalásokról készült videó alább tekinthető meg:

 

 

facebook
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés