Címlap (Mező)gazdasági szabadságharc (mező)gazdasági szabadságharc VIDEÓ: Kajászón megkezdődött a valódi rendszerváltás - Morvai Krisztina EP képviselő sajtóközleménye


VIDEÓ: Kajászón megkezdődött a valódi rendszerváltás - Morvai Krisztina EP képviselő sajtóközleménye

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Kajászón megkezdődött a valódi rendszerváltás - Morvai Krisztina EP képviselő sajtóközleménye

Az elmúlt hétvégén örömmel tettem eleget a Fejér Szövetség meghívásának az "Összefogás a Magyar Földért és Vidékért" címmel meghirdetett országos munkaértekezletre és szolidaritási nagygyűlésre. E különlegesen fontos eseményről szóló videó beszámoló az alábbi linken tekinthető meg:

 

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés