VIDEÓ: Morvai Krisztina legfrisebb felszólalásai az Európai Parlamentben (2012. november)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Morvai Krisztina EP képviselő legfrisebb felszólalásainak témái egyebek mellett az EU szegényebb országaiból a gazdagabbakba vándorló gazdasági menekültek jogfosztottsága; az EU-n belüli döntések és a felelősségi viszonyok átláthatatatlansága a sajtó illetve információs szabadság hiánya miatt; a családon belüli erőszakkal illetve az egyéb bűncselekményekkel szembeni hatékonyabb fellépés szükségessége.

 

facebook
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés