Címlap (Mező)gazdasági szabadságharc (mező)gazdasági szabadságharc Jó lenne, ha nemcsak a csókosok és haverok juthatnának pályázati termőföldhöz, illetve közpénzekhez Magyarországon


Jó lenne, ha nemcsak a csókosok és haverok juthatnának pályázati termőföldhöz, illetve közpénzekhez Magyarországon

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

"Jó lenne, ha nemcsak a csókosok és haverok juthatnának pályázati termőföldhöz, illetve közpénzekhez Magyarországon" - mondtam az Európai Uniós élelmiszersegélyekről szóló vitában, Brüsszelben az Európai Parlament plenáris ülésén. A témáról (a hasznos kapcsolatokkal nem rendelkező kisvállalkozók és kistermelők kiszolgáltatottságáról és jogfosztottságáról) hamarosan nyílt levelet írok Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszternek. A nyílt levél a jövő héten lesz megtekinthető honlapomon.

 

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés