Címlap (Mező)gazdasági szabadságharc (mező)gazdasági szabadságharc Nemzeti jogvédelmet a magyar kistermelőknek, kisvállalkozóknak!


Nemzeti jogvédelmet a magyar kistermelőknek, kisvállalkozóknak!

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Elkeseredett termelők egy csoportja fordult hozzám annak a közel tíz éve húzódó ügynek a kapcsán, amelyben egy svájci tulajdonú felvásárló cég semmizett ki és tett tönkre negyvenöt családot. A cég csődbe ment, a vágóbaromfi-neveléssel foglalkozó gazdákat pedig több százmillió forintos kár érte. Meggyőződésem, hogy ma Magyarországon a nemzeti jogvédelem egyik legfontosabb ága a teljesen kiszolgáltatott helyzetben lévő kisgazdáknak, kisvállalkozóknak nyújtandó jogsegély és képviselet. Ennek érdekében felhívást tettem közzé: várom olyan ügyvéd vagy akár más területen dolgozó jogász barátaim jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának egy ilyen nemzeti összefogáshoz.

 

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés