Címlap (Mező)gazdasági szabadságharc (mező)gazdasági szabadságharc Demonstráció a magyar föld megmentéséért


Demonstráció a magyar föld megmentéséért

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Demonstrációt szervez a Jobbik a magyar föld megmentéséért, a külföldi és hazai földspekulánsok szabad garázdálkodása ellen.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom mezőgazdasági kabinetje és azok a magyar gazdák, akik szenvedő alanyai az Nemzeti Földalapkezelő (NFA) döntéseinek, ill. döntésképtelenségének demonstrációt szerveznek az NFA kormányzati szervezet székháza elé (1149 Budapest, Bosnyák tér 5.sz.) 2012.február 22.-én délelőtt 10:30 órától 12:00 óráig - áll a párt országgyűlési képviselője, Varga Géza által jegyzett felhívásban.


A Jobbik alapszervezetein keresztül hívják és várják mindazokat a magyar földért aggódó gazdálkodókat és nem gazdálkodó honfitársakat, akik szeretnék, hogy szavuk meghallgatásra találjon a magyar föld sorsára legnagyobb hatással bíró kormányzati szervezetnél, az NFA-nál.

Demonstrációval tiltakoznak a hazánkban jelenleg illegálisan - az úgynevezett „zsebszerződések” különböző formájával földhöz jutott vagy csak a földmoratórium lejártára váró külföldi és hazai földspekulánsok szabad garázdálkodása ellen - írja felhívásábvan a képviselő.

Tiltakoznak továbbá az NFA tulajdonban lévő lejárt szerződésű földek újbóli bérbeadásának a meghirdetett alapelvektől jelentősen eltérő gyakorlatával szemben is.

Különösen várják azok csatlakozását a tiltakozó akciójukhoz, akik saját településükön hasonló visszaéléseket tapasztalnak a magyar föld megszerzéséért folyó tisztességtelen versenyben.

Előre bejelentés esetén lehetőséget biztosítanak az ország különböző részein tapasztaltak személyes elmondására is a sajtó és a nyilvánosság előtt.

A részvételi szándékot a létszám megjelölésével kérik a következő email címre jelezni: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés