Vidékfejlesztési programok és a költségvetési válság: a jelentéstervezet bemutatása és lehetséges elfogadása

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

De Castro elnök összegezte a javaslat lényegi elemeit, illetve eloszlatta a képviselők aggályait, miszerint a társfinanszírozási ráták növekedése 2011-ben és 2012-ben csökkentené a vidékfejlesztési célokra rendelkezésre álló forrásokat. A rendelet lehetővé teszi a pénzügyi nehézségekkel küzdő tagállamok számára, hogy a vidékfejlesztési programokat alacsonyabb pénzügyi részvétel mellett is meg tudják valósítani. Javasolta a bizottsági kezdeményezés támogatását, illetve a gyorsított eljárást. Mivel azonban a Tanácsban a jogalkotási javaslat elfogadásának folyamata megrekedt, a szakbizottság a tervezetet rendes eljárás szerint kezeli.

 

Hírlevél a mezőgazdaságról,
vidékről, élelmiszerről
2011. október 5.


Kattintson a letöltéshez!

A PDF fájlok megtekintéséhez az Adobe Reader program legfrissebb veziója az alábbi linkre kattintva letölthető:xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés