Az AGRI szakbizottság Kanári- szigeteken tett delegációs látogatásáról szóló beszámoló

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Wojciechowski beszámolt a delegációs látogatás tapasztalatairól. Annak ellenére, hogy a Kanári szigeteket főként idegenforgalmi vonzereje teszi ismertté, egyben jelentős mezőgazdasági terület is. Távoli jellege miatt a régiónak számos nehézséggel és magasabb költségekkel kell szembenéznie. Különösen a banántermesztők vannak hátrányos helyzetben a tisztességtelen versenyt folytató harmadik országbeli gazdákkal szemben. A delegáció a helyi kormányzattal is élénk eszmecserében vett részt.

 

Hírlevél a mezőgazdaságról,
vidékről, élelmiszerről
2011. október 5.


Kattintson a letöltéshez!

A PDF fájlok megtekintéséhez az Adobe Reader program legfrissebb veziója az alábbi linkre kattintva letölthető:xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés