Címlap Jogvédelem Egyéb emberi jogi témák A devizahitelesek megmentéséért tüntettünk Miskolcon (Videóval)


A devizahitelesek megmentéséért tüntettünk Miskolcon (Videóval)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

A devizahitelesek megmentéséért demonstrált a Jobbik Magyarországért Mozgalom pénteken Miskolcon. Előbb a Városház téren tartottak beszédet, majd a tömeg az egykori Centrum Áruház elé vonult.

Dr. Morvai Krisztina EP-képviselő hangsúlyozta: erőt kell mutatniuk. Javasolta, hogy minden héten egy nap minden városban zászlókkal vonuljanak fel a bankok elé.

Dr. Gaudi-Nagy Tamás országgyűlési képviselő arra mutatott rá: az igazi elszámoltatás még most sem kezdődött el. Említette a szegedi bírósági döntést, melyben első fokon semmisnek nyilvánítottak egy hitelszerződést. Jelezte: a párt is próbapereket indít a devizahitelesek érdekében.

Z. Kárpát Dániel országgyűlési képviselő arra hívta fel a figyelmet: 2001-ben az akkori Orbán-kormány tette lehetővé az egyoldalú szerződésmódosítást és a későbbi kormányok is hagyták a hiteles emberek ellehetetlenülését. Utalt rá, a Jobbik fellépésével cselekvési kényszerbe hozta a mostani kormányt, de kevés, amit a hatalom tesz.

Utolsó szónokként Szegedi Csanád országos elnökhelyettes, EP-képviselő kiemelte: a devizahitelezés a gyarmatosításról szól. A korábbi kormányok kiszolgálták a külföldi tőkét, csak a Jobbik az, amely nem csak a választások idején, hanem most, a bajban is az emberek felé fordul – összegezte a szónok.

A himnuszok és a felvonulás:

kuruc.info

 

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés