Kiléptem az Európai Szövetség a Szabadságról nevű euroszkeptikus szervezetből

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark
Kedves Barátaim!

Kérem, olvassák el a barikad.hu alábbi rövid tudósítását az Európai Szövetség a Szabadságról nevű euroszkeptikus szervezetből történt kilépésemről! A híradás összefoglalja azt a levelet, amelyet Sharon Ellul-Bonici asszonynak, a szervezet (egyébként máltai) főtitkárának írtam, s amely levelet most (eredeti nyelvén, angolul) közreadok. A Szövetség honlapjának címe a következő: www.eurallfree.org. Ide kattintva megismerhető a szervezetről mindaz, amit és amennyit magam is tudtam amikor a meghívás elfogadása mellett döntöttem és beléptem. (Egész pontosan: amikor meghívtak a szervezetbe még honlap sem volt, csak a Statutum állt rendelkezésre a döntéshez, s az számomra alapvetően rokonszenves volt, komoly kifogásolnivalót nem találtam benne. Mint látható szlovák vagy szerb tagok mind a mai napig nem szerepelnek a tagok listáján.) Sajnálom, hogy a magyar újságírók többsége még e honlap meglátogatására sem vette a fáradtságot, s oly mértékű tájékozatlanságról tettek tanúbizonyságot, ami igencsak meglepett, meghökkentett. Több napilap (például a Népszabadság) egyenesen azt írta, hogy az FPÖ-ből, -azaz az egykor Haider, ma Strache által vezetett Osztrák Szabadságpártból - léptem ki, azaz magyar politikusként az Osztrák Szabadságpárt tagja voltam. Erre mondják manapság a tinédzserek: Hát ez durva....

Köszönöm, hogy sok jószándékú ember segített az érvek és ellenérvek összemérésében, s bízom benne, hogy a kilépésről szóló döntésemet követően végre újra érdemi munkámról tájékozódhatnak majd a tévénézők és újságolvasók.

Szeretettel:

Krisztina


A barikad.hu cikke:

 

Morvai Krisztina kilépett a pártszövetségből

Morvai Krisztina a mai napon hivatalosan is kilépett a Szövetség az Európai Szabadságért nevű pártszövetségből.

Morvai Krisztina nyílt levelet írt a Szövetség az Európai Szabadságért nevű pártszövetség főtitkárának, Sharon Ellul-Bonicinek, melyben kilépéséről tájékoztatta. A Jobbik EP képviselője a kilépésének okaként a politikai és média-támadásokra hivatkozott. Mint írta: amióta a magyar média tájékoztatta a nyilvánosságot arról, hogy csatlakozott a Szövetséghez mind ő, mind pedig a nemzeti radikális párt állandó támadások kereszttüzébe került. Ezeknek a támadásoknak a célja az volt, hogy aláássa mind az ő, mind pedig a Jobbik hitelességét – tette hozzá.

„Egy hazafias politikusnak az a feladata, hogy szem előtt tartsa a magyar nép érdekét” – jelentette ki. „A Jobbik az egyetlen olyan párt Magyarországon mely képes elhozni a szebb jövőt a haza és a nemzet számára” – emelte ki Morvai Krisztina.

barikad.hu - 2011.07.28.


Sharon Ellul-Bonici asszonynak, az Európai Szövetség a Szabadságról pártszövetség főtitkárának írott levelem:


To Ms. Sharon Ellul-Bonici
Secretary General
European Alliance for Freedom


Dear Ms. Sharon Ellul-Bonici Secretary General/ Dear Sharon,

Unfortunately the political and media turbulances caused by my membership in the European Alliance for Freedom raised such an intense level that I decided to (hereby) withdraw from the Organization and give up my membership. Ever since the Hungarian media informed the public about my joining the Alliance, myself as well as Jobbik have been under constant attacks by the press and by analysts. Among these are the accusations that several members of EAF hold political views that are completely contrary to those of mine and those of Jobbik, including their pro-Israeli politics and the anti-Hungarian aims of the Slovakian and Serbian newcomers to the Organization. These attacks are aimed at the undermining of the political credibility of myself and of Jobbik and became extremely disturbing for large groups of our supporters. As a patriotic politician my main consideration is the interest of the Hungarian people and the interest of Jobbik, the only Hungarian political party, that, in my view has the ability to achieve a better future for my nation and homeland. I carefully measured against each other the interests of my membership in a promising, new Euro-sceptic organistaion (EAF) and of the difficulties this membership causes to Jobbik and to its supporters . My conclusion is that there is a much stronger interest on the side of the full and undisturbed trust of our supporters than on the side of maintaining my membership. With all due respect for your own hard work and for the fundamentally good intentions of EAF and wishing all the best to you and to EAF I therefore resign, and withdraw my membership. Please let me know if I have any further legal/formal obligation in order to put this into effect - in addition to this official letter.

Thank you very much, in advance, for your consideration and understanding.

With best regards

Krisztina Morvai MEP

 

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés