Címlap Publikációk A 2006. szeptember 17. és a 2006. október 25. közötti rendőri brutalitás jogsértett áldozatainak jár a kártérítés


A 2006. szeptember 17. és a 2006. október 25. közötti rendőri brutalitás jogsértett áldozatainak jár a kártérítés

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

A Magyar Országgyűlés 33/2010. számú (VI. 11.) döntésével határozatot hozott a 2006. szeptember 17. napja valamint a 2006. október 25. között, az állami vezetői mulasztások, illetve az állam nevében elkövetett jogsértések áldozatait megillető kártérítésekről.

Ezt követően a Magyar Kormány határozatot fogadott el az állami vezetői mulasztások, valamint az állam nevében elkövetett jogsértések áldozatainak kártérítéséről. A határozat felkéri a belügyminisztert, hogy mérje fel a kárigényeket. A határozat kimondja, hogy a 2006. őszi törvénytelen rendőri fellépés kárvallottjai legkésőbb az október 23-i nemzeti ünnepig megkapják a nekik járó kártérítést.

Az áldozatok a kártérítési igényeik benyújtásához az alábbi elérhetőségeken kapnak segítséget illetve mindenre kiterjedő tájékoztatást.

Nemzeti Jogvédő Szolgálat

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Tel: (+36-30)549-4167

Postacím: 1121 Budapest, Törökbálinti út 49.

 

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés