Címlap Nemzeti önrendelkezés nemzeti önrendelkezés Kiosztottam az EP-ben a hazánkat gyalázó szocialistákat


Kiosztottam az EP-ben a hazánkat gyalázó szocialistákat

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark


Megtekintés LightBoxban

A magyar soros elnökség kapcsán a médiatörvény miatti támadásokra reagálva a plenáris ülésen és az emberi jogi bizottságban is helyre tettem az álszent szocialistákat, leleplezve kettős mércéjüket. Felhívtam a figyelmet, hogy az Unió és Magyarország közötti kapcsolatot ne tekintsék egy gyarmatosító - gyarmat kapcsolatnak. A szocialista Swoboda Hannest pedig arra figyelmeztettem, hogy inkább saját elvtársait bírálja a szocialista frakcióban, akik saját honfitársaikra lövettek az '56-os forradalom ötvenedik évfordulóján és több száz embert börtönbe vetettek önkényes módon.

 

facebook
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés