Címlap (Mező)gazdasági szabadságharc (mező)gazdasági szabadságharc Ne csak a gazdák, hanem a hivatalnokok is tartozzanak felelősséggel az EU pénzek felhasználása és ügyintézése kapcsán


Ne csak a gazdák, hanem a hivatalnokok is tartozzanak felelősséggel az EU pénzek felhasználása és ügyintézése kapcsán

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark


Megtekintés LightBoxban

Felszólalásom az EP Plenáris ülésén a Közös Agrár Politika (KAP) Reform kapcsán, amelyben üdvözlöm a jelentésnek a gazdák terheit könnyítő rendelkezéseit és a hatóságokat felelősségvállalásra szólítom fel a gazdákkal szemben.

Morvai Krisztina

 

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés