Címlap Besorolatlan A "Nemzeti önrendelkezésért" témában kiírt verseny eredményhirdetése


A "Nemzeti önrendelkezésért" témában kiírt verseny eredményhirdetése

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Kedves Pályázók!

Ezúton szeretném megköszönni azt a sok-sok hasznos, értékes és ötletes javaslatot, mely az elmúlt hetekben érkezett Önöktől. Rengetegen jelentkeztek a felhívásra, ami egyrészt nagyon nagy örömömre szolgált, másrészt meg is nehezítette a döntést. Szívmelengető érzés volt számomra megtapasztalni, hogy a felhívás mennyi "magunkfajtát" késztetett írásra és együtt gondolkodásra hazánk önállóságának megőrzése érdekében.

A videoüzenetemben meghirdetett 20 helyett, a legjobb 30 pályázat beküldőjét szeretném meghívni ide Brüsszelbe, az Európai Parlamentbe egy három napos látogatásra. Munkatársaimmal igyekszünk színes, élménydús programot összeállítani Önöknek és izgalommal várjuk a személyes találkozást. A nyertesek értesítése október 11-én, e-mailben történik

Kérem, hogy azok se keseredjenek el, akik ezúttal nem kerültek a díjazottak közé. Minden javaslat egyformán értékes számomra és terveim között szerepel még további versenyek meghirdetése is.

Szeretettel:

Morvai Krisztina

2010.október.11.

 

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés