Címlap Publikációk A Jobbik EP delegációja tiltakozik a pénzpazarlás ellen


A Jobbik EP delegációja tiltakozik a pénzpazarlás ellen

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Tényfeltáró munkacsoportot alakított tegnap a Jobbik Magyarországért Mozgalom európai parlamenti delegációja annak érdekében, hogy megfelelően tudják tájékoztatni az európai adófizetőket, hogy az EP két székelye közötti ingázás milyen plusz anyagi terhekkel jár. Mint ismeretes az Európai Parlament Brüsszelben és Strasbourgban is tart üléseket melyek során mind a képviselők, a személyzet, mind a teljes infrastruktúra "vándorcirkuszként" folyamatosan költözködik a két város között.

Felháborító, hogy a gazdasági világválság idejében sem hagy fel az EP ezen pénzpazarlással. 2007-es adatok szerint 203 millió eurót dobott ki az ablakon az EP az értelmetlen oda-vissza utazgatással és a strasbourgi székely épületének fenntartásával, ez több mint 58 milliárd forint évente. Ezek a költségek azóta sem lettek kevesebbek. A Jobbik EP delegációja folyamatos sajtótájékoztatókkal, közleményekkel, felszólalásokkal, performance - okkal fogja felhívni a közvélemény és a sajtó figyelmét a pazarlás tényére - olvasható Szegedi Csanádék közleményében.

2010. július 6-án Szegedi Csanád EP képviselő megtartotta első figyelemfelkeltő performance - át, amelynek keretében az EP strasbourgi épületének étkezőjében mutatott rá arra, hogy a súlyos pazarlás mellett az ingázás jelentős kényelmetlenséggel is jár.

Morvai Krisztina, Szegedi Csanád, Kovács Béla
a Jobbik EP képviselői

 

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés