Címlap Publikációk Az igazságot fogom szolgálni


Az igazságot fogom szolgálni

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Kedves Magunkfajták!

Nagyon boldog vagyok, mert elkezdődött az országjárásunk Vona Gáborral. Tegnap Szegeden volt az első „eszmecsere a nemzeti ellenállásról”. Dr. Tóth Csaba a szekszárdi ellenállás vezetője meglepetésként meghívta a kárpátaljai Credo együttest, akik az előadások előtt és után megrázóan gyönyörű zenéjükkel megkönnyeztették a közönséget s persze engem is. A Credo-t tavaly ismertük meg, amikor barátunk, Reiner Péter elvitte a Civil Jogász Bizottságot és támogatóink egy csoportját az elszakított területekre. (Gondolom, hogy a kedves Olvasók ismerik Reiner Pétert, aki bátor kiállásával legendává vált Magyarországon, mert bebizonyította, hogy zsidó származással is lehet valaki „Magunkfajta”, ha a szíve a helyén van, s ha szereti a hazáját.) Meghatódtam, mert Reiner Péter is eljött Szegedre, nagy öröm volt meglátni őt a közönségben.

Ott voltak többen is azok közül, akik 2006. szeptember 17. óta, a hazugságbeszéd „kiszivárgása” óta folyamatosan tüntetnek a Kossuth téren, illetve az ország különböző terein. Nagyrabecsülöm őket. Eljött tegnap a már említett Dr. Tóth Csaba fogorvos Szekszárdról, a szervezésben is segítő Dr. Bene Gábor, aki szegedi, de Budapesten a Kossuth téren is gyakran találkozhatunk vele, s ott volt a Kossuth tériek közül Somlai Artúr feleségével, Gallus Annával együtt. Nagyon köszönöm Nekik ezt a szép meglepetést, hogy együtt lehettünk ennek a fontos országjárásnak a kezdetén. Köszönöm a szegedi gárdistáknak, hogy emelték az ünnep fényét, s pótolva súlyos mulasztásomat, itt köszönöm meg a helyi és a budapesti Jobbikos szervezők kemény és sikeres munkáját.

Vona Gábor csodálatos beszédet mondott, egyetlen apró jegyzet nélkül, teljesen fejből. Úgy foglalta össze a magyar történelem sarokpontjait, s úgy mutatta be a válsághelyzetekből az országot kivezető nagy történelmi személyiségeket, hogy mindenkinek világos lett: Gábor nem csak politikusként, közéleti személyiségként kiváló, hanem eredeti, tanult hivatásában is, történészként.

Meghatott az a sok szeretet, amit az emberektől kaptam tegnap este. Meghatott, s ugyanakkor szorongással töltött el a felelősség: ha a Gondviselés is úgy akarja, én fogom képviselni Őket az Európai Parlamentben. A Magunkfajtákat. Magyarországot. Felszólalásomban töredelmes beismerő vallomást tettem. Elmondtam, hogy csupán annyit ígérhetek, amennyit és amit a 2006. őszi vérengzések után is tettem a Hazámért és a magyar emberekért. Azt tudom ígérni, hogy elmondom az IGAZAT. A sok ocsmány hazugság és a sok ködösítő mellébeszélés után elmondom az IGAZSÁGOT. S mivel jogászként az igazság szolgálatára esküdtem, azt is ígérhetem, hogy igazságtételt fogok követelni. Ahogy tettem a rendszerváltás után az ötvenhatos sortüzek elkövetőinek elmaradt felelősségrevonásával kapcsolatban, majd azokkal a vérengzésekkel kapcsolatban, amelyeket szellemi utódaik ötven évvel később követtek el. Igazat fogok mondani és az igazságot fogom szolgálni. Brüsszelben is.

Tegnapelőtt volt a Nagy Bejelentés – sajtótájékoztatónk, amelyen megosztottuk a nyilvánossággal, hogy a Jobbik európai parlamenti képviselőjelölt listájának vezetője lettem. Nagyon nagy szomorúság volt nekem, hogy sem a Hír Tv, sem „testvére”, a Lánchíd rádió nem jött el, nem tartották szükségesnek, hogy beszámoljanak az eseményről. Fájó szívvel idéztem fel, hogy a TV ostrom után hogyan ünnepeltük a Hír Tv-t, milyen hálás szeretettel skandáltuk a tüntetéseken, megmozdulásokon, hogy „Hír Tv-Hír Tv-Hír Tv...” Mi történhetett azóta? Miért bojkottálja a Hír TV az úgynevezett „nemzeti radikális oldalt”? Miért hallgatják el tüntetőleg a Jobbiknak szinte még a létezését is?

Arra kérem a Kedves Magunkfajtákat, hogy tegyük világossá a Hír Tv tulajdonosi köre és szakmai vezetői számára, hogy a nemzeti oldal sokszínű. Kérjük, szeretettel, de határozott hangon követeljük, hogy rendszeresen számoljanak be a Jobbik eseményeiről, híreiről, így –  mások mellett- az európai parlamenti választási előkészületekről. listaállításról. Írjunk leveleket minél többen, hogy lássák a nézők igényét a mesterséges elhallgatás befejezésére. Az ECHO tv viszont megérdemel néhány dícsérő, elismerő, bíztató szót, amiért kötelességének érzi a teljes nemzeti oldal tájékoztatását, a teljes nemzeti oldalról történő tájékoztatást. Szívből örültem, hogy ők nem mulasztották el a tudósítást a Jobbik EP listaállításáról sem.
Bárcsak hihetném, hogy ehhez nem volt szükség különösebb bátorságra az ECHO tulajdonosainak, vezetőinek részéről.....

Hálásan köszönöm a sok levelet a Kedves Olvasóknak, hamarosan készítek egy összeállítást az eddigi ötletekből, javaslatokból.

Isten óvja és vezesse Magyarországot! Isten áldja a Kedves Olvasókat!

Szeged, 2008. szeptember 4.

Szeretettel:
Morvai Krisztina

 

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés