Címlap Mi lesz a nőkkel? mi lesz a nőkkel? Saját gyógyulásom a rákból - biztatás a szűrővizsgálatoktól és/vagy a kezelésektől félő, szenvedő nőknek és szeretteiknek


Saját gyógyulásom a rákból - biztatás a szűrővizsgálatoktól és/vagy a kezelésektől félő, szenvedő nőknek és szeretteiknek

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark


Megtekintés LightBoxban

Rák betegség megelőzésére és kezelésére vonatkozó európai program vitáján személyes tapasztalataimról számoltam be, rámutatva, hogy érdemes szűrővizsgálaton részt venni, valamint hinni a gyógyulásban, mert ráktúlélőként magam is teljes életet tudok élni.

 

facebook
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés