Címlap Jogvédelem Egyéb emberi jogi témák Felszólalásaim az EU-nak az Európai Emberi Jogi Egyezményhez - lásd "Strasbourgi bíróság" - való (felesleges, sőt káros) csatlakozása kapcsán


Felszólalásaim az EU-nak az Európai Emberi Jogi Egyezményhez - lásd "Strasbourgi bíróság" - való (felesleges, sőt káros) csatlakozása kapcsán

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Mi szükség van arra, hogy az Európai Unió, amely - szerencsére - nem egy önálló állam, csatlakozzon ahhoz az Európai Emberi Jogi Konvencióhoz, amelynek minden egyes tagállam külön- külön már részese? Miért akarják elhitetni, hogy az európai állampolgároknak új lehetőség a strasbourgi bírósághoz fordulás - mikor mindenki tudja, hogy nem így van - tette fel a kérdést Morvai Krisztina az Európai Parlament plenáris ülésén és a Szabadságjogi Bizottságban.


Megtekintés LightBoxban

 

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés