Címlap Jogvédelem Egyéb emberi jogi témák Vigyázat - tovább gyengíti az EU a polgári szabadságjogok védelmének rendszerét, a tiltakozáshoz való jogot


Vigyázat - tovább gyengíti az EU a polgári szabadságjogok védelmének rendszerét, a tiltakozáshoz való jogot

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark


Megtekintés LightBoxban

Az EU-nak az Emberi Jogi Konvencióhoz való csatlakozásának a veszélyeire hívom fel az emberi jogi szervezetek és az állampolgárok figyelmét, említést téve a magyarországi - 2006 óta kialakult - botrányos emberi jogi helyzetről és a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ezekben az ügyekben kifejtett egyedüli és úttörő munkájáról.

 

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés