Címlap (Mező)gazdasági szabadságharc (mező)gazdasági szabadságharc A vidéken, falvakban élő nők érdekeinek védelmében


A vidéken, falvakban élő nők érdekeinek védelmében

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark


Megtekintés LightBoxban

A vidéken élő nők helyzetéről szóló bizottsági vitán beszéltem a magyar vidék szisztematikus lerombolásáról, a mezőgazdaságból élő nők különösen nehéz helyzetéről, valamit figyelembe ajánlottam a Nőkkel szembeni hátrányos megkülönböztetés minden formájának kiküszöböléséről szóló ENSZ egyezményt és a CEDAW Bizottság ajánlásait mint a probléma kezelésének egyik kulcsát.

Felszólalásom alatt kiderült, hogy az ülésen nem biztosítottak számomra tolmácsolást magyarról, ami megakadályozott engem az anyanyelvemen történő, az EU hivatalos nyelvén való felszólalási jogomnak gyakorlásában. Ez rendkívül sajnálatos módon már többször előfordult!

Morvai Krisztina

 

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés