Címlap Nemzeti önrendelkezés nemzeti önrendelkezés A FIDESZ -t és a Jobbikot hasonlítottam össze a Duna tévében


A FIDESZ -t és a Jobbikot hasonlítottam össze a Duna tévében

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark


Megtekintés LightBoxban

A Jobbik államfőjelöltje a Duna Televízió Közbeszéd című műsorában beszámol a politikai foglyok érdekében kifejtett tevékenységéről. A nyilvánosság előtt bírálja azt az eljárás módot ahogy Budaházy-ékkal bánnak.

Riporteri kérdésre válaszolva fejti ki gondolatait a földkérdés kapcsán, majd vitában erősíti meg azt a véleményét miszerint Európa kistermelőit, vállalkozóit a magyarokéval azonos érdekek és cselekvések kapcsolják össze.

Szót ejt a Jobbik adósságkezelésének tervezett módjáról.

 

facebook
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés